Şimdi yazılayım diyorum, erkek kardeşim kışın sınava girilmez, ben kalmıştım falan filan diyor
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürüş becerisi kazanmak için aslında en ideal zaman sonbahar ve kış aylarıdır. Zorlu hava şartlarında yağmurda ve karanlıkta direksiyon eğitimi almak seni çok daha tecrübeli ve özgüvenli bir sürücü yapar. Yazın rehavetine kapılmadan şimdiden adımı at derim. Zor şartlarda öğrenen her zaman daha usta olur.
Kardeşinin yaşadığı olumsuz deneyim seni endişelendirmesin. Sürüş becerisi kazanmak için aslında en ideal zaman sonbahar ve kış aylarıdır. Zorlu hava şartlarında yağmurda ve karanlıkta direksiyon eğitimi almak seni çok daha tecrübeli ve özgüvenli bir sürücü yapar. Yazın rehavetine kapılmadan şimdiden adımı at derim. Zor şartlarda öğrenen her zaman daha usta olur. Sen hangi mevsimde direksiyona geçmeye kendini hazır hissediyorsun? 🎓✍️✨
Cevap
4Cevap
Ben geçen sene haziranda başvurdum hiç kalmadan hepsini geçtim kurs her halti geç tarihte yaptığı için Ekim sonunda ehliyeti almıştım
Kursta önemli ya neden öyle geç yapıyolar acaba bir kaç kişiden daha duydum
Öğrenci sayısı az diye
Bence ilk baharda yazılmak daha iyi hem yollar açık olur hem çok sıcak olmaz
Haklısın aşk martta yazılsam iyi olur
fark etmez kendine güveniyorsan her zaman için gerebilirsin
Sürmeyi biliyorsan kendine güveniyorsan gece bile girsen geçersin kendine inan yapablirsin😏
Nisan Mayıs gibi ya da şimdi işte eylülde
İlkbahar yaz mevsimi ideal
Yazılmaya bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?