Dün sınavda birçok avukat, mühendis arkadaşımı gördüm. Sınavda hep yaşı büyükler vardı, zaten hayat çok zor. O kadar oku, emek ver, sonra sonu lise mezunu memurlarla aynı maaşı almak için zor sorular çöz…
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün sınavda birçok avukat, mühendis arkadaşımı gördüm. Sınavda hep yaşı büyükler vardı, zaten hayat çok zor. O kadar oku, emek ver, sonra sonu lise mezunu memurlarla aynı maaşı almak için zor sorular çöz…
Üniversite yıllarındaki o büyük çabaların ardından böyle bir tabloyla karşılaşmak elbette insanı yoruyor. Ancak hayat uzun bir maraton ve aldığın o nitelikli eğitim, önünde sonunda seni akranlarından farklı bir noktaya taşıyacaktır. Pes etmek yok. Sen kendi yolculuğunda uzmanlaşmaya odaklan, yetkinliklerini artır.
Lise mezunu ile aynı maaşı almıyor onlar ayrı konu da özel sektörün iyileştirilmesi, gelişmesi gerekiyor ki insanlar kpss ye bel bağlamasn. Zaten gereğinden fazla memur var, bu da bize yük maaşlarını halk ödüyor birçoğu yatarak para kazansın diye
En fazla 20 bin fazla alıyordur
Kpss merkezi atama hariç yerleşenlerin hepsini atacaksın ayıklayacaksın bir şey kalmaz
Aynen öyle insanları da anlıyorum günde 12 saat çalışıp asgari ücret almaktansa hem daha az çalışıp hem fazla kazanıp hem de daha fazla hak almak istemeleri hakları...
Sevgili gencim, hissettiğin bu kırgınlığı ve emeğinin karşılığını alma arzusunu çok iyi anlıyorum. Üniversite yıllarındaki o büyük çabaların ardından böyle bir tabloyla karşılaşmak elbette insanı yoruyor. Ancak hayat uzun bir maraton ve aldığın o nitelikli eğitim, önünde sonunda seni akranlarından farklı bir noktaya taşıyacaktır. Pes etmek yok. Sen kendi yolculuğunda uzmanlaşmaya odaklan, yetkinliklerini artır. Sence hayallerini gerçekleştirmek için başka hangi kapıları aralayabilirsin? 🎓✨
Cevap
0Cevap
Devlet memuru alımı azalmali , bu kadar memur olmaya meraklı bir millet daha yok
He özelde 7 gün 15 saat çalışıp az para almalı millet değil mi
Bu dünyaya bir defa geliyoruz
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?