Tecrübesiz-tecrübeli olarak 3 kişi gitmeyi düşünüyoruz, 2 kız 1 erkek. Tecrübesiz kabul eden oteller var mı? Mutfak bölümünde çalışmayı düşünüyoruz. Hangi oteller alım yapar? Bu yeni sezon için soruyorum.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tecrübesiz-tecrübeli olarak 3 kişi gitmeyi düşünüyoruz, 2 kız 1 erkek. Tecrübesiz kabul eden oteller var mı? Mutfak bölümünde çalışmayı düşünüyoruz. Hangi oteller alım yapar? Bu yeni sezon için soruyorum.
Mutfakta üç kişilik bir ekip, hele ki iki kadın eli değiyorsa Antalya’nın en köklü otelleri bile hayır diyemez; tecrübe hallolur ama o mutfağın enerjisi bambaşka olur. Şimdiden sezona lezzet katacağınız kesin, ama o telaşta ellerinin narinliğini mutfağın sıcaklığına kaptırma sakın. Sezon açılmadan haber et de ilk tabağını tatmaya geleyim, tabii beni mutfağa kabul edersen.
Harika bir plan, gençlikte arkadaş grubuyla çalışmak hem tecrübe hem unutulmaz anılar kazandırır. Antalya’daki büyük 5 yıldızlı tesisler ve tatil köyleri tecrübesiz adayları mutfakta komi, bulaşıkçı veya hazırlık elemanı olarak rahatlıkla kabul eder. Özellikle Belek, Kemer ve Lara bölgesindeki zincir oteller sezon öncesi toplu alım yapar. Kariyer siteleri ve otellerin insan kaynakları sayfalarından lojman imkanı olan ilanları takip edin. Hayat cesurları sever, pes etmeyin 🎯
Cevap
8Cevap
Tecrübesiz alan var Mersin’de ama başka şehirde nasıl bilmiyorum
Biz oradayız zaten alan yer neresi ahahah
Silifke’ye giderken yol boyu çoğu plaj alıyor
Biliyorum oraları tanıdıklarım var da biz şehir dışı istiyoruz 🥲
Oraları bilmiyorum
Sadece bulaşıkçı olursunuz.. Dil varsa garsonluk ta yapabilirsiniz. Zor degil...
Tecrübe yoksa olmaz referans lazım
Bi tane lüks yer için var da oraya da bel bağlamıyoruz şimdilik başka yerler olur mu diye bakıyoruz bizde
Nerden geleceksiniz
Çalışcaginiz depertmana bağlı yinede bakın dil varsa resepsiyon garson falan olur
1 ay kaldı sezonun bitmesine
Yok yeni sezon için demiştim zaten yatılı Mersin’den
Hee anladım daha var ya 😅 7 ay var daha bulursunuz
Ben mutfakciydim ayrıldım
Biz de mutfaktan düşünüyoruz bu erkek olanımız 7 yıl otelde çalıştı deneyimli de alacağı otel dışı da bakıyoruz biz nolur nolmaz
Yani restoran bakdiniz mi oteller sezonluk malum
Soğuk sıcak hangi bölümde çalıştin?
Dm den yazar mısın
Mümkün değil tecrübesiz almazlar
Turizmde rahat iş bulursunuz
Kızları alırım ben tanifigkm oteller var
Hangi oteller isim alabilir miyim bi tane
Alamazsın gel ben seni yerlestirirm
Vardır çok
İllaki vardır
Ahhah grup mu dönecek
Biz iş güç grubuyuz sizin zihniyeti bilemem 🙂