Bana ek iş lazım, parası az olsa da olur. Tavsiyeniz var mı
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana ek iş lazım, parası az olsa da olur. Tavsiyeniz var mı
Kolay yoldan zengin olmanın ve para kazanmanın yolu Hiç kimseye ağız eğmeden boyun bükmeden ezilip büzülmeden yaltaklanmadan helal kolay bir şekilde kısa zamanda hemde İlk iş olarak kendine bir zamazingo yani çiçek suluğu alıyorsun onunla ağaçları çiçekleri sulayacaksın ve kediler köpekler kuşlar için sokaklara meydanlara su kapları koyacaksın Enam suresinde Allah bir iyilik getirebilene on sevap var buyuruyor sevap karşılık mükafat demek kısa zamanda Allah bir yerden eline para ulaştıracaktır o parayla bir insana veya hayır kurumuna bağış yapacaksın Allah'da sana daha çok verecek on katı fazlasıyla verdiğin paranın hayır için Böyle para geldikçe sende ihsan edeceksin ve zamanla çok büyük bir servet yapabilirsin ondan sonra hayatına dilediğin şekilde yön verebilirsin Sende zengin seçkin güçlü nitelikli çevresi olan biri olabilirsin inşaAllah Ummadığın yerden Allah rızkını gönderecektir Allaha dayan Allaha güven Allah yolunda yapılan iyiliklerin yerini dolduracağını Allah beyan ediyor
Çok güzel söylediniz bu yazdıklarınızı kopyalıyorum sağolun varolun hayvanlara iyilik yapmak güzelde insanlar içinde birşeyler yapmalı. Ne bilim cami temizliği ya da muhtaca yardım ama özellikle fakir bir aile bulup yardım etmeyi hep istedim ama az para vermek istemem başka önerileriniz varmıydı.
Faziletli bir salavat her gün sabah akşam 10 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi cezilen cemilen daimen bi-devami mülkillah şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala alâ seyyidinâ ve ne-biy-yi-na ve mevlana muhammedin, ve alâ âlihî ve ashabihi ve evladihi ve ez-va-ci-hi ve zürriyetihi ve ehli beytihi ve asharihi ve ensarihi ve eşyaihi ve muhibbihi ve ümmetihi salâten teftahu lî bihâ ebvâbel-cenneti küllehâ, ve ebvâbel-hidâyeti ves-saâdeti vel-fethi vel-hikmeti vel-hayri vel-berekâti vel-ihsâni ves-suhûleti ven-necâhi vel-izzeti vel-ferahi vel-ilmi vel-fadîleti ven-nasri vet-tevfîki vel-mekâneti vel-mürüvveti ver-rüşdi ver-rızki vel-gınâ, ve teftahu-hâ lî fethan âfiyen sâlimen, hayran mübâreken, tayyiben meymûnen, cemîlen.
Allahümmec-al lî fî külli fethin hayran, ve fî külli hayrin bereketen, ve fî külli bereketin saâdeten, verzuknît-tevfîka vel-hidâyete vel-âfiyete ves-selâmete fid-dünyâ vel-âhirah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin indeke ve ali-hil emin amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Salavatın anlamı Allah’ım! Efendimiz, Peygamberimiz ve Mevlâmız Muhammed’e; onun âline, ashâbına, evlatlarına, eşlerine, nesline, Ehl-i Beyt’ine, yakınlarına, yardımcılarına, taraftarlarına, onu sevenlere ve ümmetine salât (rahmet), selâm ve bereket ihsan eyle.
Öyle bir salât (rahmet) eyle ki, onunla bana bütün cennet kapılarını ve hidayet, saadet, fetih, hikmet, hayır, bereket, iyilik, kolaylık, başarı, izzet, mutluluk, ilim, fazilet, yardım, tevfik, makam, mürüvvet, doğru yol, rızık ve zenginlik kapılarını açsın.
Bunları bana afiyet ve selamet içinde; hayırlı, bereketli, temiz, uğurlu ve güzel bir şekilde aç.
Allah’ım! Her fetihte benim için hayır, her hayırda bereket, her berekette saadet nasip eyle. Bana dünya ve âhirette tevfik, hidayet, afiyet ve selamet ver.
Senin katındaki emin Peygamber’in ve onun emin âlinin hürmetine/vesilesine bunları bana nasip eyle.
Âmin, ey âlemlerin Rabbi! Âmin. Allah’ım, kabul eyle.
Allah razı olsun müsait zamanda okuyacam
Evden yeteneklerin doğrultusunda bir yol çizmek en doğrusudur. Sermayesiz veya çok az bir bütşeyle metin yazarlığı yapabilir, içerik üretebilir ya da online özel dersler verebilirsin. Ayrıca el becerin varsa dijital platformlarda küçük el emeği ürünler satmak da iyi bir başlangıç olur. Unutma, en büyük sermayen zamanın ve azmindir 🎯 Başlangıçta küçük adımlar atmak seni zamanla daha büyük başarılara götürecektir 📚 Başarmak için ilk olarak hangi yeteneğini öne çıkarmak istersin? ✨
Cevap
0Cevap
Is arama sitslerinde var oyle seyler unideyken yapmistim
Kariyer kapısı ilanlarına bak
Az para getiren seyle neden ugrasiyosun ki
Ticaretle uğraşacam bir yandan ek iş ilk etapta olmalı şu an bimdeyim çıktıktan sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?