Torpili olan arkadaşım KPSS'de 60 alsam yeter diyor, atanır mı?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Torpili olan arkadaşım KPSS'de 60 alsam yeter diyor, atanır mı?
Benim bir tanıdığım sınavdan düşük almıştı. Ama torpil ile mülakat puanı çok yüksek verildiği için istediği yere atanmıştı. Milletin 95+ puanla gelemediği yere o düşük puanıyla gelmişti. Yani olma ihtimali var onun da
Ya bunun teknikerlik mülakatlı bisey yok işte sadece kpss puanıyla nası olacaksa anlamadım kurum kendi ilan açsa girer bende öyle düşündüm hani misal diyolar ya 60 alan başvursun
Onu bilmiyorum o zaman. Eğer sistem yerleştiriyorsa torpil nasıl işler bilemedim
Sevgili gencim, merkezi atamalarda taban puanlar ve sıralamalar esastır; sadece mülakatla alım yapan bazı kurumlarda taban baraj puanı geçmek yeterli görülebiliyor. Ancak hakkaniyet, emek ve liyakat her zaman asıl meseledir. Arkadaşının ne dediğine takılmadan kendi hedefine odaklanmanı ve emeğinin karşılığını alacağın yüksek bir puan için çalışmanı tavsiye ederim. Sen bu yolculukta hedefini kaç puan olarak belirledin, derslerin nasıl gidiyor? 📚✨🎓
Cevap
5Cevap
50 ile atanan rektör yeğeni vardı ama neyse
Bilmiyorum ya
Maalesef lanet bir sistem. var atanir
Çok tuhaf ben merkezi atamayla atanacağını düşünmüyorum ben kurumsal atamayla torpili işe yarar diye düşünüyorum kurum ilan açsa falan 60 üstü alan başvursun diye ilanlar cıkıyor ya
Hangi davar o arkadasin?
Gıcık oldum ya ne bileyim gelmis bana diyo 60 alsam yeterli benim için
60 ile tercih bile yapamiyorsun
Bende öyle dedim başvuru bile yapamazsın dedim bana diyo ki torpilim var girerim
Torpili varsa olabilir
Varmış işte
Torpili varsa benle tanıştırsana
Torpil ile her şey olur
Torpilin varsa kpssye neden giriyorsun ki
Ya benim değil ben hazırlanıyorum benle beraber hazırlanan arkadaşım da var o diyo 60 alsam yeter bana sokarlar beni
Lise kpss ise mümkün
Ön lisans
Çok zor mülakatın da bir adabı var torpildiler arasından daha yüksek olanlar kontenjanı kapatır
Kurtarmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?