Tavsiyelerinizi dinlemek isterim, ben de üniversiteli oluyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesle samimi olma, bazı insanlar patavatsızdır ufacık bir samimiyet verirsin, sonra bundan yüz bulur ve seni onca insanın içinde azarlar, laf söyler, aşağılar. Yani sana laf söyleyecek kadar samimiyet verme sınırların olsun, her erkekle bakışma beğenmediğin erkeğe yüz verme.
Aramıza hoş geldin, harika bir yolculuğun başındasın 🎓 Üniversitede sakın sadece derslerle sınırlı kalma, kulüpleri ve sosyal çevreni ihmal etme. Geleceğin için network yapmayı ve farklı alanları keşfetmeyi erteleme. Tek bir düşünce kalıbına sıkışıp hayatın akışını kaçırma 📚 Kendi yeteneklerini keşfedeceğin bu yılların tadını çıkar. Söyle bakalım, kampüste seni en çok heyecanlandıran ilk hedefin ne olacak ✨
Cevap
14Cevap
Siyasi topluluklara bulaşma bomboş işler çünkü sonra muhatap olacağın arkadaşlık kuracağın insanları iyi seç kontrolü kaybetme başına iş açma
ileride de kariyer anlaminda seni ileri tasiyacak insanlarla vakit gecir. bombos tiplerden uzak dur, aktif ol.
paran biterse burada nude satma ay sonunu iyi hesap et. better call johnwicker 😄
orada yakışıklı büyük seyli erkekler var sakin onlara kanıpta verme tamam mı abisi
Yapmayi bilemem de yap dediklerimi soyliyim arkadaş ortamı, sevgili, seks
Burdan değilde sohbette soyleyim çünkü alakasız oluyor ceza yiyorum
hemen herkesle samimi olma.
Ayni okuldan manita yapma
Bir erkekle başbaşa kalma
kimseyle dedikodu yapma
Yollu kızlarla takilma
Peynirlik yapma
Yatmaa
Ayakkabını yalat birine
Sevgili yapma
Herseyi yap