Benim matematiğim çok kötü çünkü ders çalışmıyorum puanım, sıralamam bir milyonlarda. Günde 6-7 saat çalışarak yedi ay boyunca 250 bine kadar çekebilir miyim
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
günde 6-7 saat çalışırsan çok daha ilerisine bile çekebilirsin. 13k yaptım ben 1 senede ve günlük 6 7 saat civarı çalışıyodum bazen üstünde bazen altında tabi
Ben normal de eşit ağırlıkçıyım ve derslerle alakası olmayan daha çok gezen tozan bi kızım hani derslerim gerçekten kötü mantık sorularını tek yapabiliyorum sma eşit ağırlıkta bi bölüm olmadığı için sayısala geçmek istedim yapay zeka mühendisliği ya da dil ve konuşma istiyorum sabah 9 10 da çalışmaya başlasam öğlen 5 e kadar akşam da tekrar gezmeme baksam dedim
Anladım ben de sayısalcıyım. Mat için başlangıçta mert hoca öneririm eğer tamamen 0’ım diyorsan bıyıklı matematik 0 kampı var ona bakabilirsin ama baya baya temel o. Mert hoca şiddetli tavsiyemdir. Matta ilerledikçe özellikle ayt’ye geçtiğinde eyüp b’den ilerle. Tyt türkçe için dil bilgisinde rüştü hoca izleyebilirsin, paragraf ve anlam soruları için bol bol soru çözmen lazım. Fen kısmında da fizikte özcan aykın veya altuğ güneş kimyada görkem şahin veya ferrum biyolojide de kesinlikle dr. biyoloji. Fen derslerinde bu saydıklarım hem tyt hem ayt için çok iyi. Tyt sosyal için şu an ek bi çaba sarf etme diğerlerinden sonra başlarsın önce bi mat türkçe ve feni hallet tytde sosyale çok sonra da çalışabilirsin kısa sürüyo zaten onun çalışması.
Fiziğin kötüyse altuğ güneşe bak belki özcan aykın zorlayabilir kimyada görkem şahin o açıdan çok iyi kötü de olsan çok rahat anlarsın. Bide uygun seviyede soru bankalarıyla çok rahat geliştirebilirsin. Kimya fen için en kolayı. İstiyosan instadan yaz daha detaylı anlatabilirim. ahmetarifgultekin0
Obp de iyisi olabilir
Daha ilerisine çekersin
Barfiks mi çekiyorsun.
Verim önemli
evet çekersin
sayısal mısın eşit ağıtlık mı
Olur tabii
Olurr tabii ki
Bıyıklı matematik ile baslayabilirsin
Onun temel atma videosu gayet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günde altı yed saatlik disiplinli bir çalışma yedi ayda seni tahmin bile edemeyeceğin yerlere taşıyabilir sevgili danlorii 🎯 Matematiğinin kötü olmasını hiç dert etme temelden başlayıp adım adım ilerlediğinde netlerinin nasıl arttığına kendin bile şaşıracaksın 📚 Önemli olan kaç saat çalıştığından ziyade o saatleri ne kadar verimli geçirdiğindir ✍️ İnancını hiç kaybetmeden her gün o masaya kararlılıkla oturursan o hedefe rahatlıkla ulaşırsın ✨ Söyle bakalım bugün ilk adımı hangi konuyla atıyorsun 🎓