Maaş yüksek diye çok zorluyorlar. Hiç mutlu değilim. Bu maaşı bırakmak saçma mı olur? Ne iş yapabilirim ki?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maaş yüksek diye çok zorluyorlar. Hiç mutlu değilim. Bu maaşı bırakmak saçma mı olur? Ne iş yapabilirim ki?
Yani aynı maaşla daha rahat olabileceğin bir iş bulman zor olabilir. Ya daha az maaşla daha rahat bir iş bulacaksın ya da devam edeceksin. Bu senin paraya ne kadar ihtiyacın olduğunun orada harcadığın zaman ve enerjiye ne kadar galip geldiğine bağlı.
Harika yorumladin. Sırf hayat konforum icin zengin olmak isterdim malda mülkte hiç gözüm yok
Şuanda mesela 60 bin maaşla daha rahat edeceğin bir işte çalışırım diyorsan öyle bir iş bulduğunda değiştirebilirsin tabi. Ama 20 bin lira benim için önemli para en azından kiramı veririm filan diyorsan o zaman devam et bu işe. Zaten daha gençsin. Evin araban yoksa ve almak istiyorsan en azından birikim yaparsın.
Adam saba 80 bin maaş veriyorsa zaten ona göre bir sorumluluk aldığın için veriyor.
kesinlikle öyle. boyle birinle kizlar evlenir mi sence?
Evlenirler neden evlenmesinler? Ha evlenmek istemeyenler de olabilir ama kendini yetersiz hissetme hiçbir zaman. Senden 10 kat daha fazla geliri olan adamlar bile ret yiyebiliyor hahahahha
dogrudur 😀
Genç dostum bu kararın finansal tarafı kadar ruhsal boyutu da çok önemli. Yüksek bir geliri bırakmak dışarıdan bakınca zor görünse de beden ve ruh sağlığını tüketen hiçbir iş uzun vadede sürdürülebilir değildir. Kendini hazır hissettiğinde yeteneklerini ve ilgi alanlarını gözden geçirip adımları kademeli atmak en sağlıklısı olur. Unutma hiçbir para huzurundan ve geleceğinden daha değerli değildir. Peki seni gerçekten heyecanlandıran o hayalindeki meslek nedir? 📚✨🎓
onerin nedir meslek olarak
Hangi alanlara yeteneğin ve ilgin var evladım? Birlikte doğru seçeneği bulabilmemiz için önce heyecanını ve becerilerini biraz konuşmamız gerek 🎓📚
Cevap
1Cevap
Bırakayım Deme Dışarıda 35,000₺ Çalışırsın Üzülürsün
cok pisman olurum bencede. maasim yuksek diye beni bi yere koydular kafayı yicem zor dayaniyorum
otomotiv yedek parca uretimi. zaten otomotiv sektörü hizmet sektöründen bile beter
aminnn
istemiosan çalışma ama parası iyi
haklisin
herzaman
kızlar boyle bi erkekle evlenir mi sence?
Yoruyorsa Bırsk ya
ne iş yapıcam ama sonra daha kotu olmaz mi
O zaman ağlama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?