Herkese hayal satıyorlar ama geçenlerde 100 puan alan kişi temizlik görevlisi olmuştu, başka bir şey olunamıyor gibi, tek artısı en düşük memur maaşı alıyorsun
3 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Olunuyor ama torpil çok oynuyor. Ünvanın memur ama işçilik yapıyorsun işte.
Evet temizlik görevlileri de memur maaşı alıyor ama işci oluyor işte, ona da razıyım yeter ki bir sey olsun da
Tabi meslek çıkışlı değilsen olabileceğin pek meslek seçeneği yok
Maalesef imam hatip mezunuyum meslegim yok evet keşke mesleğe gitseydim
Yani kalorifer ateşçiliği veya havuz suyu operatörlüğü var biraz daha düşük puanalrla atanıyorlar belgeleri halk eğitimden alabilirsin ama şahsen ben olsam o belgeyi almaya uğraşmak yerine ekstradan kpss çalışırdım
Onlar erkekler için, aynen bende sınava çalışıyorum destek personeli olarak temizlik görevlisi alıyorlar o olsa en azından en düşük memur maaşı alıyorlar
Maaş olarka neredeyse aynı alıyorlar
Olunuyor. Tabi vekil dayın varsa
😀😀 onlar sınava bile girmiyor
Evet
Zor.
Yaş kaç olunur bence
25 ama imam hatip mezunuyum meslek lisesine gitseymisim keşke
Daha iyi bence kuran hocası alıtlar
Direkt almazlar ya onların da sınavı vardır diyanetin falan, ama bilmiyorum müftülüklere alım olur mu, destek personeli olarak temizlik görevlisi olmaya da raziyjm en düşük memur maaşı en azından
Arkadaşım oldu kyk da Şu an
Bende olurum inşallah
Ben de gircem kpss ye taktğk veririm istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, KPSS Ortaöğretim ile kesinlikle memur olunur ama kadro sayıları ve puanlar şehre veya kuruma göre değişiklik gösterir. Sadece hizmetli değil, zabıta, şoför, teknisyen yardımcısı veya düz memur kadroları da açılıyor. Tabii imkanın varsa eğitimine devam edip ön lisans veya lisans üzerinden sınava girmen şansını katbekat artıracaktır. Hayallerini daraltma, sen kendi potansiyeline odaklan. Önünde uzun bir yol var, peki senin asıl gönlünden geçen meslek nedir? 🎓📚✨