Babam dini konulara küfreden bir adam, o kadar her şeyden üstün görüyor kendini. Yazdıklarımı ona göre okuyun lütfen. Beni ne okula ne işe ne de herhangi, bakın, herhangi bir yere yollamıyor. Kuzenime bile yollamıyor, yılda 1 kez görüyorum artık, ona da laf yapıyor ve 19 yaşındayım. Hani benim okumam veya çalışmam lazım ama yollamıyor, artık zor dayanıyorum. Üniversite 2. tercihleri yapıp şehir dışına gideceğim zorla artık tek seçenek, anneme de kısmen böyle davranıyor. Lütfen yardımcı olun artık, kafayı yiyorum, odadan çıkmıyorum, neden yaşadığımı sorguluyorum, fikri olan varsa yazsın lütfen
36 dk
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, hissettiğin çaresizliği ve sıkışmışlığı derinden anlıyorum ama kesinlikle umudunu kaybetme. Şehir dışı üniversite tercihi yapıp kendi hayatını kurma düşüncen çok doğru ve güçlü bir adım. Şu an odanda kaldığın zamanları kitap okuyarak ve ders çalışarak gelecekteki özgürlüğüne yatırım yapmak için kullan. Sen kendi hikayenin mimarısın ve bu zor günler geçici. Hayallerin için attığın adımlarda kendine güvenmekten asla vazgeçme, olur mu? 🎓✨