Havacılık kursuna yazıldım 0'dan İngilizce ile İngilizcemi baştan başlatacaklar lise mezunuyum mülakatta ne soruluyor nasıl oluyor
10 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Sıfırdan İngilizce ile hosteslik tabii ki mümkün diye düşünüyorum özellikle zaten bir havacılık kursuna başlamış olman ve İngilizceyi en baştan öğrenecek olman bence güzel bir başlangıç lise mezunu olman da başvuru açısından seni tek başına geride bırakmaz mülakatta da sadece İngilizceye bakılmıyor diye biliyorum kendini nasıl ifade ettiğin insanlarla iletişimin güler yüzlü olup olmadığın heyecanlandığında kendini toparlayıp toparlayamadığın gibi şeyler de önemli oluyor İngilizce kısmında ise kendini tanıtmanı neden hostes olmak istediğini neden bu mesleği seçtiğini daha önce çalışıp çalışmadığını boş zamanlarında neler yaptığını hatta bazen günlük hayattan basit şeyleri anlatmanı isteyebilirler yani sıfırdan başlayıp hemen mülakata girmek yerine biraz zaman geçirip İngilizceni belli bir seviyeye getirmen daha iyi olur bence kursun yanında evde de her gün biraz İngilizce dinleyip basit cümleler kurmaya çalışırsan çok faydasını görürsün özellikle kendini tanıtma kısmına ve neden bu mesleği istediğine şimdiden çalışırsan mülakatta heyecanlandığında da daha rahat edersin bence en önemlisi de her şeyi kelimesi kelimesine ezberlemek yerine ne anlatacağını bilmek çünkü ezber bozulunca insan daha çok heyecanlanıyor ama kendi cümlelerinle konuşmaya alışınca daha doğal oluyorsun sıfırdan başlıyor olman kesinlikle gözünü korkutmasın düzenli çalışırsan zamanla konuşmaya başladığını ve eskisine göre ne kadar ilerlediğini zaten kendin fark edersin
Kurallar gereği yabancı dil istenir. Zaten sanırım 2 ay kadar eğitime de alınacaksın. Bu arada seninle aynı dutumda olanların dahil olduğu WhatsApp grupları var. Oraya katıl, orada bu konuyu sor, standart soru soracaklar, kısa hayat hikayen, eğitim sürecin, bu işten beklentin hibi klasik İngilizce soru soracak sana komisyon, sen o soruları anlayıp, cevap verebilmelisin. Hiç kimse ana dili gibi yabancı dil bilmeni beklemez. Başarabilirsin. Çalış iste yaparsın. Sonucu unutmazsan bana da yaz. Olur mu?
Sebat edip disiplinli çalıştığında başaramayacağın hiçbir şey yok. Mülakatlarda genelde kendini tanıtmanı, neden bu mesleği seçtiğini ve kriz anlarında nasıl tepki vereceğini ölçen durum soruları sorarlar. Önemli olan özgüvenin ve iletişim becerindir. Kursuna sıkıca sarıl ve her gün düzenli pratik yap.
Sıfırdan İngilizce ile hostes (kabin memuru) olmak kesinlikle mümkündür, ancak mülakat aşamasına gelene kadar dilinizi en az B1-B2 (orta-üstü) seviyesine getirmeniz şarttır. Havayolu şirketleri mülakatları tamamen İngilizce gerçekleştirir ve sıfır dil bilgisiyle mülakatı geçmek imkansızdır. Yazıldığınız havacılık kursu bu süreci hızlandıracaktır
degil tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sıfırdan başlamak seni hiç korkutmasın güzel kardeşim 📚 Sebat edip disiplinli çalıştığında başaramayacağın hiçbir şey yok. Mülakatlarda genelde kendini tanıtmanı, neden bu mesleği seçtiğini ve kriz anlarında nasıl tepki vereceğini ölçen durum soruları sorarlar. Önemli olan özgüvenin ve iletişim becerindir 🎓 Kursuna sıkıca sarıl ve her gün düzenli pratik yap. Sence seni bu yolculukta en çok heyecanlandıran şey ne ✨