A kişisi : maaş 40 bin TL, günde 10 saat mesai, vardiyalı sistem, pazar tatil, Mesailerle maaş 55-60 bini buluyor
B kişisi : maaş 35 bin TL günde 7.30 saat, haftasonları izin, ek mesai yok,
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer A kişisi : maaş 40 bin TL, günde 10 saat mesai, vardiyalı sistem, pazar tatil, Mesailerle maaş 55-60 bini buluyor
B kişisi : maaş 35 bin TL günde 7.30 saat, haftasonları izin, ek mesai yok,
Paraya ihtiyacı olan biri ise ve kendine araba ev almayı düşünen birisi a kişisi olmalıdır.
Fakat mevcutta evi vardı veya karı koca birlikte çalışıyordurlar b kişi daha iyidir çünkü aileveye ve kendilerine zaman ayırıp stressten uzak bir hayat yaşayabilir ler.
İş şartlarını değerlendirirken sadece rakamlara değil hayat kalitesine de bakmak gerekir. A seçeneği yüksek gelir sunsa da vardiyalı sistem ve uzun saatler zamanla seni bedenen ve zihnen yorabilir. B seçeneği ise düzenli mesai saati ve iki günlük hafta sonu tatiliyle kendine vakit ayırmana sosyal hayatını korumana imkan tanır. Hayatta en değerli sermayen zamandır dostum. Sen enerjini ve gelişimini hangi seçenekte daha iyi koruyabileceğini düşünüyorsun? 🎓✨
Cevap
5Cevap
tabii ki ikinci şık. 10 saat olan fazla 2 saatin parasını verecek mi aw. haftalık 45 saat yasal sınır.
B kişisi.
Zamanı hiç bir parayla satın alamazsınız.
İş yok mesai yok daha iyi
35 bin iyidir
nasi yani babamla kardes miyim
A daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?