Resimde yeteneğim olduğunu düşünüyorum acaba resim çizerek para kazanmak mümkün mü yoksa hiç uğraşmayayım mı?
17 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Resimde yeteneğim olduğunu düşünüyorum acaba resim çizerek para kazanmak mümkün mü yoksa hiç uğraşmayayım mı?
Cevap
11Cevap
Her yetenek değer gördüğü yerde değerlidir. Böyle bir yeteneğin olması güzel lakin bunu kullanabileceğin kişiler, mekanlar, iş fırsatlarını kovalamaz ve buralarda şansını denemezsen sorunun cevabını hiç bilemiyeceğiz ve hobi olarak yapmaya devam edeceksin. Bence boyle bir yeteneğin var ise bunu gösterebileceğin kişilere bir danış. Onlar sana iş imkanları açabilirler diye düşünüyorum.
Bence sanat para kazanmak için de yapılmaz. Ama senin sorun bu yönde. Sergileyemediğin ve para kazanamadığın sürece hobi olarak kalır gerçekler.
Boyle bir iddiam olmadı kii. Sen paraya dökmek istediğini söyledin bende bu mimbalde fikir belirttim hehe
Acaba resim çizmeyi sanattan mı görmeyerek boyle düşündün diye bi aklıma gelmedi değil.
Ama işte para kazanınca sanat olmaktan çıkmıyor mu sana göre. Ondan sonra havhaavhavhavlı şarkılar çıkıyor.
Kaliter değer görmez. Basit insanların basit istekleri populer kültüre köle olmuş dayatmaları zoraki gösterişli hobileri belirler seviyeyi. En basit örneği bir p*rno yıldızı ki buna p*rno film starı diyorlar.3-5-10 milyon takipçili hesaba sahipken (ki buna sanatçı diyorlar), hadron çarpıştırıcısını inşa eden profun bırak takipçisi sayısını ismini kaçımız biliyor mesela? Herneyse keyfini kaçırmak gibi ya da tartısma çıkarmak gibi bir niyetim asla yok. Sadece fikirleşiyor sohbet ediyoruz. Sohbet için teşekkür ederim umarım her şey gönlünce olur.
Hiç kolay bir iş değil resim sergisi açmanız müsait ileri girmeniz gerekiyor
Bir anda ünlü olunmuyor işte onu anlatmaya çalıştım. Zor iş gerçekten
Amaç para kazanmaksa, bizim ülke de resim çizerek para kazanamazsın. Yok eğer konu online olarak kolay para kazanmaksa bunun başka yolları var. Örneğin ben öyle kazanıyorum hemde çok iyi kazanıyorum. Bu arada amacın para kazanmak olsa bile bence resim çizmekten vazgeçme
Bunu burada söylemesem daha iyi
Şu kadarını söyleyim hiç bir risk almadan evden dışarı dahi çıkmadan
Evet, resim çizerek gerçekten para kazanmak mümkün ama çizim yeteneğim var diye direkt para kazanırım şeklinde değil. Yeteneğin yanında stil, portföy, müşteri bulma ve düzenli üretim gerekiyor
Ne yapmayı düşünüyorsun tam olarak? Tamam resim çizmek ama nasıl resimler çizmek mesela
Yani yapacaksan eğer bu sektöre bir an önce girmeni öneririm çünkü yapay zeka çizim alanlarını alıyor eline. Mesela bazı üniversitelerin animasyon bölümünde artık yapay zeka destekli çizgifilmler yapılıyor. Düşünmekle vakit kaybetmemeni öneririm
Evet baltalıyor. Ama sen başlayana kadar o çizim alanlarını işgal ederse, sen başladıktan sonra işin daha çok zor olacak. Çünkü senin yerine yapay zeka geçmiş olacak. Sana yapay zekayı kullan demedim zaten, ondan önce bir şeyler yapmanı önerdim
Evet kazanabilirsin, hatta müsaitsen yaz konuşalım 2 dakika. (Tamamen iş ile alakalı)
hentai anime çizersen deli gibi para kazanırsın
O işler öyle olmuyor artık en az şöyle 500 kadar kendi elinden çıkma eserlerin olmalı benim tanıdığım var sanat galerileri veya satıcı yerler asla kabul etmedi öncesinde sonra sosyal medyadan işi ilerletmeye başladı
Sosyal medya iyi fikir evet ama önce bir sanat hayatın olmalı. Elinde bir yığın tercih olmalı
Dediğim gibi belki 500 fazla veya abartı olabilir ama elinde gerçekten tamamlanmiş biraz eser olsun ki kendine başkaları için pazarlık payı bırak
Anlatamadim mi kendimi niye ifade edemiyorum.
Anlatabildim mi?
Evet bundan bahsediyorum profiline giren birisi hele bunlar neymiş yav demeli.
Kendine zaman ver önce amacını da belirlemelisin
Kazana bilirsin yeteneğin varsa dünyada hiçbir şey boşa gitmez ama uzun süre ister
Evet kazanan çok internetten satanlarda var
Resim çizme yeteneği olupta kendini çizip, göstererek para kazananı görmüştüm geçmişte
Millet neler kazanıyor bilsen
Mümkündür
Türkiyede maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili yetenekli dostum, içindeki sanat ışığını asla söndürme 🎨 Yeteneğinin peşinden gitmek ve resim çizerek para kazanmak kesinlikle mümkün. Günümüzde dijital çizimler, illüstrasyonlar, özel siparişler ve tasarımlar sayesinde yetenekli gençler harika gelirler elde ediyor 📚 Bir akademik eğitmen olarak sana tavsiyem kendini geliştirmeye ve dijital mecralarda çalışmalarını sergilemeye devam etmendir ✨ Pes etmeden çalışırsan emeğinin karşılığını mutlaka alırsın ✍️ Sen en çok hangi alanda çizmeyi seviyorsun 🎯