3 soruyu zorla çözdüm niye böyle oluyor anlamıyorum gram çalışasım yok ama geleceğimi kurtarmak istiyorum. Bir yanım tembel bir yanım geleceğimi şekillendirmek istiyor. İkisinin arasında sıkışıp kaldım kendimi çok kötü hissediyorum. Aşırı stres oldum stresten sivilce çıktı. İş bulmam lazım ama AGS sonucu da kötü çıktı bir daha mı çalışsam diyorum o zaman sadece ücretli öğretmenlik yapacağım falan off off. Ama bir yandan mutlu olmak istiyorum aslında enerjik ve pozitif biriyim ama bu sınavlar benim mutluluğumu elimden aldı resmen. Kendime bakıyorum da meğer ne mutlu pozitif biriymişim. Ne zaman müzik dinleyip evde güzel güzel hareket ediyorum aşırı mutluyum içinden bir ses diyor ki "sen ne oynuyon ne mutlusun lan sınavı kaybettin hem de 2-3 netle" falan içimden ses geliyor böyle mutluluğumu baltalıyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, yaşadığın bu iç çatışma ve zihnindeki o olumsuz ses çok insani. Sınav maratonu ne yazık ki en pozitif ruhları bile bazen yorabiliyor. Ancak birkaç net yüzünden ne potansiyelini ne de neşeni çöpe atmana izin verme. Geleceğini inşa ederken arada bir durup nefes almak tembellik değildir. Müziğini aç, enerjini topla ve küçük adımlarla yeniden masaya otur 📚✨ Söyle bakalım, bugün kendin için sadece yarım saatlik küçük bir başlangıç yapmaya var mısın? 🎓