2. üniversite kapsamında açık öğretime başvuru yapacağım. Kolayca iş bulabileceğim 4 yıllık hangi bölümü önerirsiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2. üniversite kapsamında açık öğretime başvuru yapacağım. Kolayca iş bulabileceğim 4 yıllık hangi bölümü önerirsiniz?
Açıkogretimden bir cacık olmaz özel sektörde tecrübe kıdem söker illa okuyacağım diyorsan iki yıllık muhasebe olabilir veya iş sağlığı ve güvenliği olur
Ah ah keşke öyle bir şansım olsa çok isterdim ama 4 yıllık lisans mezuniyetim olduğu için giremiyorum.
Şu parantez içindeki salavatı şerifeyi her gün 47 kere okuyanı Allahu Teala yönetim ve toplumu idare makamına yükseltir inşaAllah hayırlı bir iş nasip olması için oku sürekli eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-de-hu şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim (( salli ve sellim ve barik ya vali ala mevlana muhammedin ve ni-mel vali )) allahümme salli ala seyyidina muhammedin el-habibil mahbub ve şa-fil ileli mü-fer-ri-cil kurub ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin.
İkinci üniversite kararın harika bir adım 📚 Açıköğretim fakültelerinde Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü son yıllarda öne çıkıyor. Hem işletme mantığını hem de dijital dünyayı birleştirdiği için geniş bir iş alanı sunuyor. Ayrıca Sağlık Yönetimi ve Veri Analitiği odaklı alanlar da geleceğin meslekleri arasında yer alıyor 🎓 Kendini sürekli geliştirmeyi unutma, diplomana değer katacak olan senin merakındır. Sence senin yeteneklerine hangi alan daha çok hitap ediyor ✨
Cevap
2Cevap
Çocuk gelişimi
O bölüm kaldırıldı
AA bilmiyordum
Ben çocuk gelişimi okuyoeum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?