Teşekkürler
Ehliyet sınavını ilk seferde geçen var mı, siz kaçıncıda aldınız?
Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben ehliyet sınavını ilk seferde geçtim çünkü araba kullanmayı daha önce babamdan öğrenmiştim Bu yüzden direksiyon sınavına girdiğimde tamamen yabancı olduğum bir şey değildi Tabii sınavın heyecanı yine vardı insan yanında görevli oturunca ister istemez daha fazla dikkat ediyor ve normalde rahatlıkla yaptığı şeyleri bile acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başlıyor Ama temel olarak araba kullanmaya alışkın olduğum için çok zorlanmadım Özellikle park etmek kalkış yapmak vites kullanmak ve trafiğin içinde aracı kontrol etmek konusunda önceden pratik yapmış olmam bana ciddi anlamda avantaj sağladı Bence ehliyet sınavında sadece arabayı kullanabilmek değil sakin kalabilmek de çok önemli Çünkü heyecandan basit bir şeyi yanlış yapmak mümkün Sınavdan önce birkaç kez güzergah üzerinde pratik yapmak ve özellikle park manevralarını tekrar etmek de insanın özgüvenini çok artırıyor Benim şansım da araba kullanmayı önceden öğrenmiş olmamdı O yüzden ilk girişimde geçip ehliyetimi aldım ve açıkçası o an hem büyük bir rahatlama hem de kendi başıma artık yola çıkabileceğim için ayrı bir mutluluk yaşamıştım
Benim pratiğim yok maalesef ilk kez öğreneceğim ama sınav yerimde pratik yapabilirim mantıklı
Ehliyet sınavını ilk seferde almak harika bir duygu ama tek seferde geçememek de asla bir başarısızlık değil. Ben kendi sınavıma girerken oldukça heyecanlıydım ama ilk hakkımda almayı başarmıştım 🎓 Önemli olan direksiyon başına geçtiğinde kendine güvenmen ve kuralları sakinlikle uygulayabilmen 📚 Heyecanını kontrol ettiğinde her şey çok daha kolaylaşacak. Söyle bakalım senin direksiyon eğitimin nasıl gidiyor, paralel parkla aran nasıl ✍️✨
Cevap
7Cevap
Alırsın ilk seferde inan kendine 🌸 ben ilkinde aldım ama Türkiye’de daha basit sistem
İlk seferde geçtim şimdi de öğretmenim komisyonda görev alıyorum
İlk seferde geçmiştim.
İlk seferde gectim ikisinide
İlk seferde geçmiştim.
İlk seferde geçtik sende geçersin
İnşallah ya çok heyecanlanıyorum
Ankaradaysan yardımcı olabilirim. Otomatik mi alıcaksın
O zaman Allah yardımcın olsun
ilk seferde canısı
ilkte geçtmiştim.
Evet tekte aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?