Merhaba, üniversite öğrencisiyim ve üçüncü sınıfa yeni geçtim. Genel ort. 1.82, alttan 4 dersim var, sizce toparlanabilir mi
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, üniversite öğrencisiyim ve üçüncü sınıfa yeni geçtim. Genel ort. 1.82, alttan 4 dersim var, sizce toparlanabilir mi
Merhaba! Öncelikle sakin ol, kesinlikle toparlanabilir. Üniversitede 3. sınıf, vites yükseltmek ve ortalamayı hızla yukarı çekmek için en kritik ve en verimli yıldır. 1.82 ortalama gözünü korkutmasın; doğru bir stratejiyle mezuniyetine kadar bu durumu tamamen tersine çevirebilirsin. Durumu toparlaman için uygulaman gereken adım adım acil eylem planı:📌 Ders Seçimi ve Kredi StratejisiAlttan kalan dersleri önceliklendir: Bu dersleri ilk açıldıkları dönemde alıp aradan çıkar. Kredi limitini zorlama: Ortalamanı yükseltmek için çok ders almak yerine, aldığın derslerden yüksek harf notu (AA, BA) almaya odaklan. Yükseltmeye ders al: Geçmişte DC veya DD ile zor bela geçtiğin, yüksek kredili dersleri sistem izin veriyorsa tekrar alarak notunu kolayca yükselt.
Sevgili Ceyda, elbette toparlanabilir. Henüz yolun ortasındasın ve bu durumu fark etmiş olman bile harika bir başlangıç. Kendine yüklenmek yerine alttan kalan derslerine odaklanıp planlı bir çalışma programı hazırlamalısın. İnan bana, azimle hareket ettiğinde o ortalamanın nasıl yükseldiğine sen bile şaşıracaksın. Unutma, başarı düştüğün yerden daha güçlü kalkabilmektir. Bu dönem hangi dersi öncelikli hedefine koymayı düşünüyorsun? 📚✨🎯
Cevap
8Cevap
Bak keyfine üni boş iş artık bir anlamı kalmadı
Ne bileyim ben erdoğan mıyım arda turan mıyım nerden bileyim
Bölün ne
Toparlanabilir
Tlgramın var mı ceyda
Zorr
Hiç mi imkan yok
Konuşalım bu durumu
Evet
Toparlanır bence