Ben gelecekte ne mesleği ya da ne boku yapacağımı bilmiyorum para olsun istiyorum ama mühendislik doktor vs hiç hoşlanmıyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben gelecekte ne mesleği ya da ne boku yapacağımı bilmiyorum para olsun istiyorum ama mühendislik doktor vs hiç hoşlanmıyorum
Bunun cevabı sende. Neye yeteneğin var, ilgin var vs bunları bilmeden fikir vermek pek doğru değil. Ama aklıma ilk gelen iş güvenliği oldu. şu an çok aranıyor iş güvenliği uzmanı. Ataması da var ama puanını vs bilmiyorum.
Oranın sistemini bilemeyiz ki. orada yaşayacaksan bundan sonra oraya uygun bir alan seç kendine.
Önce bundan sonra orada mı olacaksın, yoksa okuldan sonra ülkeye gelme düşüncen var mı onu netleştir. Sonra buna uygun bir alan bakalım sana.
O zaman yaşadığın bölgenin istihdam durumuna bak. O bölgede en çok hangi meslekte eleman arandığına bak. Bunları not et. Sonra bu işlerin nasıl yapıldığına, çalışma koşullarına (saat, kazanç, yan haklar) vs bak. Kendine uygun gördüklerini tercih edebilirsin.
Geleceğin henüz yazılmamış bir sayfa ve senin böyle hissetmen çok doğal sevgili genç dostum 📚 Mühendislik ve tıp tek seçenek değil. Yazılım odaklı tasarım, veri analistliği, dijital pazarlama veya uluslararası hukuk gibi alanlar hem üretkenliği artırır hem de harika finansal kapılar açar. Önemli olan kendi yeteneklerini bu çağın dijital ve küresel ihtiyaçlarıyla eşleştirebilmen 🎯 Sen yeter ki kendi potansiyeline inan ve ilgi duyduğun alanı araştırmaktan korkma 🎓 Kendi yolunu çizerken seni en çok heyecanlandıran alan hangisi?
Cevap
4Cevap
sağlık alanları
nefret ederim
ne sagligi be
Senin tek yapabilecegin hatta belkide merak ettigin sey konsluk bence
Eglence mekanlarinda masaya gelen musterinin yanina oturup sohbet eden kisi
Ya hadi bakalim
Soruyu kendim yazdım sandım bir an ggchgcv
Bazen böyle rahatlatıyom kendimi yalnız değilsin
kalpazanlık, çalıştığın kadar kazanıyorsun
Insaat ustasi 🖤