Ben doktor olup asker koca bulup evlenmek istiyorum. Asker en çok nerede var, nerede bulabilirim? Askerler aldatır mı? Beni bilgilendirir misiniz (Wattpad okudum)
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben doktor olup asker koca bulup evlenmek istiyorum. Asker en çok nerede var, nerede bulabilirim? Askerler aldatır mı? Beni bilgilendirir misiniz (Wattpad okudum)
Cevap
10Cevap
Yani eski asker olur dersen buradayım
#Hükümdar
Doktor Olup Neden Asker Koca İsteyesinko ya da Neden Sadece Meslek Kafanın Uyuştuğu Bir Avukat, Mühendisle Neden Olmasin
ya benim hayalim böyle kardeşim belki ben hayatımı film yapacağım netflixe satacağımalla alla
Askerim. Eşimi Ankara 'ya annesine gönderdim. Sırf rahat takılayım diye
abi hayırdır sen
Aldatırmı kısmını açıkladım diğer kısımlarını kendin araştırırsın.. Yataktada iyi basarız ama 🤣
abi karının adı soyadı neydi bu arada bunları bilmesi lazım bence
Onunda hoşuna gidiyor ki anlıyorum.. Çapkın olmamdan , kendi yakın arkadaşlarının benimle samimi olması hoşuna gidiyor.. kendide gardiyandı, bir olay yaşadık zaten orada anladm kadınların kendi eşine sulanmasından zevk aldığını
bence ilişkiniz sağlıklı değil çift terapisine gitmelisiniz umarım çocuğunuz yoktur
Kışlaya git bir sürü var
oraya nasıl gidicez be abim
Ne bilim vardır orlarfa
Niye asker? Üniforma merakın mı var
olabilir
oda olur
fark ettim ama düzgününü bulurum 5 sene içerisinde umarım 😭
evet
ooo daha zoru fakülteyi bitirmekte 😭😭😭
yaparız canım (1 bayılma)
yok ya ilgimi pek çekmiyor
beyaz önlüklü geldi hep mesleki deformasyon 😭😭😭😭
Buralarda gezersen bulursunn belkii
yok canım ilerde çocuklarımın ağzına laf veremem
Nerden bilecekk
nasıl tanıştınız anne diye sormayacak mı çocuklarım
Askeriyeye git
burada babam var diye herkesi kandırıp yemek götürüp asker talip bulma işi
Askerle evlilik kolay mı zannediyorsunuz
Kışlada
tavsiye için sağol yarın ordayım 😝
Ne demek
Neden asker illede
zevk meselesi
Iyimi beceriyorlar
Sorun yok uzman askerim o yuzden sordum
ne kadar iğrenç bir düşünce bu uzman asker olmuşsun ama kafa yapın uzmanlaşamamış
Ne alska
Zevk meselesi dedinya ona karsin soyledim
Hatam olduysa ozur
bilmem onuda sen düşün
Ozur diledim affet
kafa yapını değiştir
Emriniz olur
olsun
Gizliden cik sohpet edelim
niye kardeşim sövücek misin
Yokbe sohpet ederiz diye
tamam sen çık bende çıkarım
Ok
takip ettim
Yazdim
asker mi😂😂😂
noldu beğendiremedik mi
Asker dediğin ezik olur asker fantazisi olan kız da biraz eziktir:D
askerler ezik falan değildir sen bu kardeşim başını yastığa rahatça koyabiliyorsan askerler sayesindedir askerlere dil uzatan erkek de biraz eziktir :D
😄 ne kadarabartıyosunuz şu askeri polisi onlar cumhurbaşkanı ne derse onu yapıyor ezikler yani kendi iradeleri yoktur
tamamdır cahille sohbeti kestim 🫡🫡
Sen fantezi yapmaya devam et 😄
tamam sende geç uyuma sabah 8 mesaisi malum patronun kızar
Sense beni asker kılığında düşünerek kendini okşa 190 boy 90 kilo kaslı fit 😄😄 postallarıyla vurdum mu yeri titreten
o kadar eziksin ki seni arzulayacağımı düşünüyorsun senin gibi bir baltaya sap olamayıp başkalarını kötüleyenleri arzulayamıyorum ne demişler davul bile dengi dengine hadi canım 😘😘
Ahaha güliyim de boşa gitmesin ben köle askerlerden on kat daha kıdemliyim burjuvayım kardeş hadi işine bak 😄😄😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir kariyer hedefi koymuşsun doktorluk mesleği gerçekten çok kutsaldır 🎓 Wattpad hikayeleri bazen hayatı biraz toz pembe veya abartılı sunabilir sevgili gencim. Mesleklerden ziyade insanların karakterine odaklanmak çok daha sağlıklı sonuçlar verir. Askerlerle lojman çevrelerinde sosyal tesislerde veya ortak arkadaş gruplarında tanışabilirsin. Güven ve sadakat meslekle değil insanın özüyle alakalıdır. Sen önce hekimlik hayaline odaklan, doğru insan doğru zamanda karşına mutlaka çıkar 📚 Hayatını kurgusal hikayelere göre değil, kendi değerlerine göre şekillendirmeye ne dersin ✨