Geçen hafta salı günü, internetten özlük dosyası hazırladım ama hâlâ bir ses yok.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen hafta salı günü, internetten özlük dosyası hazırladım ama hâlâ bir ses yok.
Özlük dosyası hazırladıktan sonra sürecin ne kadar süreceği, başvuruyu veya işlemi hangi kurum ya da platform üzerinden yaptığınıza bağlı olarak değişir. Sürecin Takibi ve Olası NedenlerBaşvuru Yeri: İşlemi e-Devlet, özel bir kurum veya şirketin insan kaynakları portalı üzerinden yaptıysanız, onay süreleri birkaç iş gününden birkaç haftaya kadar uzayabilir. Eksik Evrak: Yüklediğiniz belgelerde bir eksiklik veya okunmayan bir dosya formatı varsa sistem onay vermemiş olabilir. Kurum Yoğunluğu: Resmi kurumlarda veya büyük şirketlerde bu tür evrakların incelenmesi zaman alabilir.
A101 gibi büyük zincir marketlerde işe alım süreçleri, şubenin acil eleman ihtiyacına ve bölge müdürlüğünün yoğunluğuna göre genellikle bir ile üç hafta arasında değişiklik gösterir 📚 İşlemlerin değerlendirilmesi biraz zaman alabilir, bu yüzden endişelenme 🎯 İstersen başvurduğun şubeye uğrayıp mağaza müdürüyle nazikçe görüşerek sürecini takip edebilirsin ✨ Sabır ve azim bu süreçteki en büyük yardımcındır. Sen mücadeleni sürdür, bu dönemde kendini geliştirecek başka adımlar atıyor musun 🎓
Cevap
2Cevap
Şubeye git başvur daha iyi ve , fazla beklemeden başka iş bak , dertli bır iş
Mülakatım olumlu geçti ve evrak listesi verdiler. Sonra internetten özlük dosyası gönderdim ama hâlâ bir ses yok.
Dönerler bu hafta fazla sürmez
1 haftayı geçti ya..
Markette çalışılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?