Polis olmak istiyorum ama çevremden hep olumsuz şeyler duyuyorum kadınlar arasında rekabet çekememezlik varmış kuyusunu kazıyorlarmış çok tehlikeliymiş falan üzüyor bunlar açıkçası
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Trafik olma da hangi şubeden olursan ol sonra tircilara yani bize denk geliyorsunuz anlamadan ceza kesiyorsunuz 😄😅 cinsiyetçi asla değilim ama bir kaç kere erkek polisler kurtardı beni yoksa boşuna ceza yiyecektim hatta bir kere Gebze'de yedim iptal ettirdim uğraştırıyor kadın polisler 😄😅
Sevgili gencim, her mesleğin kendine göre zorlukları ve insan ilişkilerinde yıpratıcı tarafları vardır. Polislik cesaret, özveri ve vatan sevgisi isteyen son derece saygın bir meslektir. Çevrendeki olumsuz söylemlere takılıp hayallerini sınırlama. Kadınların disiplini ve merhameti bu mesleğe her zaman büyük değer katar. Kendi gücüne ve potansiyeline odaklanırsan aşamayacağın hiçbir engel yok. Sence de insanı en çok büyüten şey zorlukların üzerine cesaretle gitmek değil midir? 🎓✨
Cevap
2Cevap
Kesinlikle doğru az bile ama kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz olmak istiyorsan ol
Polis misiniz?
O kadar kötü mü ya neden öyle ki sebebi ne
İşe yaramadıkları için mi sevmiyorsun
Birde baraj puanı kaç çok mu puan istiyor inşallah benim için hayırlısı güzelve kolay olur ben kendi halimde biriyim kimse bana bulaşsın istemem dedikodu da sevmiyorum inşallah öyle insanlar denk gelmez bana güzel normal bir hayatım olsun paramı kazanıyım bunu istiyorum çok bir şry istemiyorum sadece bir kadın için ağır olur mu diye korkuyorum o kadar
İlişkide erkekler pek tercih etmez red flag olabilir bence
Şahsen bir erkek umrumda değil ya mutlu olayım paramı kazanıyım bu önemli aile evşnden kurtulmak istiyorum huzur yok burda😞
Polislik zor ama ya sırf maddiyse daha rahat meslekler var
Güzel meslek bence şartları zor ama
Yok değil sevmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?