Sizce insanlar ezik muamelesi yaparlar mı, ezmeye çalışırlar mı, başka ne iş bulabilirim, utanıyorum böyle yerlerde çalışmaya
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce insanlar ezik muamelesi yaparlar mı, ezmeye çalışırlar mı, başka ne iş bulabilirim, utanıyorum böyle yerlerde çalışmaya
Cevap
7Cevap
mavi yaka olursan ezerler arçeliğin manisa’da ki fabrikasında
Ben iç anadoludayım
Evet evet
Ziraat sektörü de insanla dalga geçiyor ki git bence nerde çalışmak istiyosan calis
Ya öylede amacım kpssden memur olmak sınavdan sonra Allah izin verirde yüksek puan alırsam atanana kadar güzel bi yer arıyorum
Kendini nerde rahat hissedersen orada çalış. Ben de ziraat mühendisiyim seni anlıyorum. İnşallah atanırsın😊
Cidden mi siz hangi alanda çalışıyorsunuz
Ben de çalışmadım şimdiye kadar da seracıyız biz kendi seralarımızda calistim şimdiye kadar, bayilik belgem vardı nasip olursa birkaç güne bir yere belgemi verdim orada çalışmaya başlayacağım
Hayırlı olsun şimdiden özel sektörde bu meslek ölü çok kötü ya memur olucaksın ya da bayilik belgen olucak
Bayilik belgesi olsa da boş bence ben 45 k ya anlaştım yani devlete göre hiçbişey. En iyisi memurluk
Kesinlikle öyle ataması da çok yüksek değil 79 80 le atandılar bir kaç gün önce
Aynen, sağlam çalıştıysan atanirsin Allah in izniyle
Çok teşekkür ederim İnşallah siz de atanırsınız bu meslekte tek sıkıntı bir buçuk iki yıla kadar atama beklemek
Maalesef öyle. Sonucu güzel olsun da beklemek de göze gözükmez
İnşallah ya beklemek de zor gelecek
Sen yeterli puanı al da beklemek hicbisey kalır yanında
Çakıl bari para kazanırsın
Çakıl bari derken
Çalış *
Utanılacak bir şey mi sizce kendimi kötü hissediyorum
Yok aşkım çalış bari para biriktir
Bak yaşın kaç bilmiyorum ama sana bir abla tavsiyesi vericem
Eskiden ben de tezgahtarlık yaptım
Para biriktirip dershaneye gittim kitap aldım falan
Sonra da atandım
Bir yıl falan hiç işte çalışmadım sadece birikimimle idare ettim
Hani eğer atanma gibi bir gayretin varsa sende önce paranı kazan sonra da kazandığınla dershaneye vs yazılır eğitime para harcarsın
Ablacım çok teşekkürler 25 yaşına gireceğim 2 hafta sonra zaten KPSS var Sınava 1 yıl boyunca hazırlandım Allah izin verir de yüksek puan alırsam atama bekleyene kadar çalışmak istiyorum Bu arada Tebrik ederim abla siz ne nereye atandınız ❣️
Valla guzel iş çalış bencr
Cidden iyi mi
Evet
Allah'ın izniyle iyi bir puan alırsam atama bekleyene kadar çalışmak istiyorum işte
Sorun yok dediğim gibi alımları takıp et farklı memurluktan da atanırsın
Evet öyle yapmak istiyorum teşekkürker
Kpssye calıs
Kpss 2 hafta sonra sınava girecegim sınavdan sonra çalışmak istiyorum
Gecıcı bı sureyse calıs ne olcakkı
Allah izin verir de yüksek puan alırsam atama bekleyene kadar bir yıl bir buçuk yıl çalışmak istiyorum işte
İnsallah atanırsın
Allah razı olsunn
Utanma çalış
Utancak bişi yok dimi fkfmf
Çoğu üni mezunu zaten farklı sektörlerde çalışıyor. Arçelikte de maaşlar fena değil. Ben de üni mezunuyum ve farklı sektörde çalışıyorum.
Siz ne işle meşgulsünüz benim amacım kpssden inşallah yüksek puan alırımda memur olmayı beklerken boş durmamak
Ben fabrikada çalışıyorum. Ben de KPSS düşünüyorum zaten. Çalış ve para kazan. Bir çok üni mezunu arkadaşım da farklı işlerde çalışıyor
İnşallah başarırsınız kpss tek çare cidden sınava 2 hafta kaldı bende utanıyorum işim dışjnda böyle yerlerde çalışmaya ama yapacak bişi yok
Her meslek kutsaldır, inşallah atanırsın. Olmasa da önünde uzun yıllar var, başka zaman olur. Hangi şehirdensin?
Teşekkür ederim inşallah sizde kayserideyim ben
Kendi alanından mı, yoksa düz memurluk mu istiyorsun
Aslında ben düz memurluk istiyordum ama kendi alanımdan atanma şansım da yüksek sadece bir yıl bir buçuk yıl hatta 2 yıl bekleme süresi oluyor artık puanıma göre değerlendirmek istiyorum
İnşallah hayırlısı olur
Teşekkür ederim
iş iştir
Olabilir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, emeğin ve alın terinin küçümsenecek ya da utanılacak hiçbir yanı yoktur. Hayatta kendi ayaklarının üzerinde durmak her zaman en büyük gururdur. Ziraat mühendisliği altyapın sana analitik bir bakış açısı kazandırdı. Arçelik gibi büyük kurumsal firmalarda satış, müşteri ilişkileri veya lojistik gibi farklı departmanlarda harika tecrübeler edinebilirsin. Ayrıca kurumsal kurumsal kimliği olan şirketler insanı geliştirir. Kendine haksızlık etme ve potansiyeline güven. Sence seni gerçekten mutlu edecek sektör hangisi olabilir? 🎓✨