MSÜ'ye girip KHO okumak istiyorum ama çoğu kişi önermiyor, siz ne düşünüyorsunuz?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer MSÜ'ye girip KHO okumak istiyorum ama çoğu kişi önermiyor, siz ne düşünüyorsunuz?
askeri disiplini ve o tempoyu kaldırabileceğini hissediyorsan kesinlikle değer, dışarıdan söylenenlere çok takılma herkesin sızlandığı zorluklar o mesleğin temeli zaten.
profiline baktığım kadarıyla yaparsın boy pos yerinde. kendi yolunda git. zorsa zoru başar. zor diye hiçbir şeyden vazgeçilmez her şeyin zorluğu var
Sevgili Snleii, hayatındaki en kritik karar noktalarından birindesin. Kara Harp Okulu elbette disiplini, fiziki şartları ve sorumluluğuyla zorlu bir yolculuktur. Ancak kalbinde vatan sevgisi ve liderlik tutkusu varsa, bu kutsal mesleğin getirdiği gurur ve gururlu duruş her türlü zorluğa değer. İdeallerinin peşinden giderken başkalarının çekincelerine değil, kendi içindeki güce odaklanmalısın. Zoru başarmak sana ömür boyu taşıyacağın harika bir karakter kazandırır. Hayallerinin büyüklüğü seni korkutuyor mu, yoksa daha mı çok heyecanlandırıyor? 🎓✨🎯
Cevap
7Cevap
Bana zor sana kolay, sana zor bana kolay gelebilir
Kardeşım geçen yıl kendini denemek için girmisti, türkiye 9. Oldu, yls de ilk bine girdi yani yks den daha kolay msü
Askerliği seviyorsan dene istersen
12. Sınıftamısin
Sayısalcimısin
Bu yıl hangi yüzdeye girdin ki
Neyse, başarilar diliyorum
Planlı çalış, videolar izle, gerrkirse yardım al. Yolun açik olsun
Ben kurtuldum o dertlerden, teşekkürler
Eyvallah😘
Gerek yok zamanında kazandım girmedim sonra askerlik artık eskisi gibi değil efendim
Eski askerlik ruhu kalmadı daha yaşınız çok genç efendim birinin adamı olup emir alarak bir ömür geçireceğinize kendinizi geliştirerek daha rahat ve daha çok kazanç elde edebilirsiniz
Yaşınız çok genç kendinize güveninizi neden kısıtlıyorsunuz
inşallah olursun canım
Sen Batman'da mi yaşiyorsun
Sana çok benziyor öyle ise bu arada bende tsk personel iyım
Sen misin acaba ya ordan birisi ile taniştim da
Değilsin galiba
Arkadaşım kazandı MSÜ subay oldu
Hiç sormadım ya yakın olduğum biride değil
Kazanırsın insAllah daha zamanın var
Yaparsın ✊🏻🌸
Evet zor ama yapan bayanlar var sonuçta
Midyat dai misin