Heyecandan ölücem😭
üniversitede bize bu gösterilmedi; belge işleri, görüşmeler🥹
üniversitede bize bu gösterilmedi; belge işleri, görüşmeler🥹
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabii ki normal Ben de ilk atandığımda öğretmenlikle ilgili hiçbir şey bilmiyordum zamanla her şeyi öğrendim. Şu anda okuldakilere Ben yardım ediyorum artık Her şeyin bir zamanı var ve zamanı geldiğinde sen de başka insanları bu konuda bilgiler vereceksin 🙂
Ağğ öğretmenlik stajım aynı şekilde geçti🥹
Bu alanda ise ilk defa deneyim ediniyorum...
İnan bana ilk deneyimler çok iyidir bazen anılar yaşayacaksın bazen ne yapacağını şaşıracaksın Ama bu şekilde öğreneceksin.. yanlış yapmaktan korkma öğrenememekten kork bir şeyleri başaramamaktan kork yanlış tabii ki yapacaksın 🙂
Çok sevgili gencim, kesinlikle endişelenme zira bu hissettiklerin tamamen normal. Okulda teorik bilgiyi öğrenirsin ama iş hayatının dinamikleri ve o bürokratik süreçler sahada deneyimlenir. Kimse senden ilk haftadan her şeyi mükemmel bilmeni beklemez. Sorular sormaktan çekinme ve bu uyum sürecine zaman tanı. Bu heyecan aslında işini ne kadar önemsediğinin tatlı bir göstergesi. Kendine haksızlık etme ve bu yeni öğrenme yolculuğunun tadını çıkar, sen üstesinden gelirsin. 🎓✨ İlk haftanda seni en çok zorlayan şey ne oldu?
Cevap
7Cevap
Rahat ol. İllaki sana biri yapabileceğin bir iş verecektir. Sadece kafanda mantık oturt. Bu arada iş nedir?
Dün beni mahvetti bir adam hayatimin en kötü 2. Günüydü
Valla mı mdkdmdm
Valla da niye güldün ajhdhsh
Aynı durum, kader arkadaşım
10 ay baska bir iste calistim hiçbir sıkıntı yoktu olsada tadi tuzu biberi bu is beni çok yıprattı yapim mizacım musait degilmis
1 ayda öğrenirsin. Kasma bu kadar.
Çok normal alışırsın 😀
Çok normal
ölme yaaa
Yiaa öylemi kıyamam ben sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?