Öncelikle üniversite okuyorum ve kalacak yerim yoktu yaşlı bir ablayla tanıştım bana iş vereceğini söyledi ve iş yeri abisinin pavyonundaymış orada çalışacakmışım 2k tl maaş varmış.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle üniversite okuyorum ve kalacak yerim yoktu yaşlı bir ablayla tanıştım bana iş vereceğini söyledi ve iş yeri abisinin pavyonundaymış orada çalışacakmışım 2k tl maaş varmış.
Sakın yapma. Pavyon ortamı öyle genç bir üniversite öğrencisinin yan gelir için gireceği yer değil, 2 bin lira da zaten komik bir rakam. Kaldığın yer için minnet duyabilirsin ama bu iş teklifi güven vermiyor. Kalacak yer ihtiyacı insana yanlış şeyleri kabul ettirebiliyor, bu da onlardan biri. Bambaşka sıkıntılar açılır başına.
Sevgili genç dostum, eğitimi hayatının merkezine koymuş bir akademisyen ve baba olarak sana kesin ve net cevabım hayırdır. Üniversite hayatın senin geleceğindir ve güvenliğini, huzurunu tehlikeye atacak hiçbir işe girmemelisin. Bahsettiğin ortam ve teklif edilen miktar senin emeğinin ve güvenliğinin karşılığı olamaz. Lütfen üniversitenin burs ve yurt olanaklarını araştır. Kendine ve geleceğine yatırım yaparken sınırlarını hep koru, anlaştık mı? 🎓✨
Cevap
7Cevap
ne gzel teyzeymiş o nurlu yüzlü :D baya mal birşeye benziyorsun sen. benimde kırmızı sihirli elmalrı var onlardan yersen orenses olursun 3k da maaş veririm
Asla Asla Asla SAKIN, Konsatris Olacaksın SAKIN Bak Hayatın Kayar
ne güzel ya ablasının da genelevi mi varmış
Sarhoşlara meze olmayı aklından çıkar.
Gitme seni kirli islerin icin kullanacak
Konsomatrislik mi yapacaksın 😂
mümkünse ayrıl o evden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?