Herhalde soruları kafadan atıcam öyle gözüküyor, çıkmış sorulara baksam zaman kalmadı, 4 tane dersim var tıbbi sekreterlikten
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herhalde soruları kafadan atıcam öyle gözüküyor, çıkmış sorulara baksam zaman kalmadı, 4 tane dersim var tıbbi sekreterlikten
Merhaba, bu sınavdan beklentinizi düşük tutun ama canınızı sıkmayın yani telafisi olur bu sınavda yapamasanız bile. Şimdilik çıkmışlara bakıp elinizden geleni yapın ama sonraki sınavda mutlaka telafi edeceğim kafasında olup bu işi güzel bir şekilde tamamlayın :)
Sakin ol güzel genç kardeşim 🎓 Sakın hemen pes edip soruları rastgele işaretleme. Dört yanlış bir doğruyu götürdüğü için bilmediğin soruları boş bırakmak en mantıklı stratejidir. Son saatlerini çıkmış soruların en azından cevap anahtarlarına hızlıca göz gezdirerek değerlendirebilirsin. Bazen tek bir doğru seçenek bile dersi geçmeni sağlar 📚 Söyle bakalım, bu gece en çok hangi derse odaklanmayı düşünüyorsun? ✨
Cevap
4Cevap
Cikmislarq bak nasıl zaman kalmadı. Sabaha kadar biterler
Kaç yillarina kadar bakayım hem hemde kafam çok dalgın pek veremiyorum kendimide
Acikogretim genelde çıkmışlardan soruyor hepsine bak öyle ya da böyle geçmek için o soruların hepsine çalışacaksın sınav yerine kadar gittiğin emeğe yazık. Kalk bir dersi bitir
Cikmis sorulara bak ben de öyle yapıyorum
Kaç yillarina kadar bakayimki
Ben hepsine bakıyorum cunku net 5 tane soru geliyor
Beş soruda yetmez ki
Tam 5 soru öyle 3 4 tane bulursan tamamdır
Çalışmalıydın pişman olacaksın sonra
Allah muvaffak eylesin
Yarın sınav yokki senede 3 kez
Yaz okulu sınavı var
Açık öğretim diyo
Tam iste açıköğretim yazokulu sinavi zaten üniversitesi
Yaşın kaç