2 yıl sonrası için polislik düşünüyorum, vermem gereken 37 kg var, bunu nasıl veririm bilmiyorum. Spor şu an için yapamıyorum, sakatlığım var. Bu polislik benim için sizce bu hayal midir?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıl sonrası için polislik düşünüyorum, vermem gereken 37 kg var, bunu nasıl veririm bilmiyorum. Spor şu an için yapamıyorum, sakatlığım var. Bu polislik benim için sizce bu hayal midir?
Cevap
3Cevap
Bedensel kardiyo hacı tek çare koşu ve kendi ağırlığınla vücut egzersizleri hatta zumba falan yap full kalori yakmalısın deli gibi safi yıkım no inşa
Dediğim gibi işte şu an spor yaosmiyorum
Acil başlamalısın ama zaman az kilo çok sağlıklı şekilde vermelisin bunu sağlam kalman için ve yağ şeker falan filan tamamen kesmelisin kalori miktarını da söylerdim de seni görmem ve bazı şeyleri bilmem gerekiyor. Yanlış anlama böyle bilmiş bilmiş konuşuyorum ama eski bir personal traınerım alanım bir konu olduğu için böyle konuşuyorum.
Yok niye yanlış anlayayim benim içinde 2 yıl çok gelmişti az bı süremi var ya off kesin hayal olucak
İrade meselesi ve dediğim gibi bazı şeyleri bilirsem yağ oranın kilon boyun günlük beslenme düzenin uyku saatin birazda hayatın ve tabi fiziken de görmem lazım yağın nerende toplanıyor. Bunları sağlarsan bana yardımcı olurum sana. Ekstra olarak da şunu diyim öncesinde spor geçmişin var mı? 5 sene fitness yaptın mı misal? Bu aşırı işe yarar uzun süre geçmiş vücut hatırlar aynı yıkımı yani öyle ki 1 ayda bile 25 kg veren adamlar var.
Spor kendim YouTube üzerinden yapılan sporları 2 yıl yaptım bu şekilde sakatlandim zaten
Niye peki? Herhangi bir salonda başlasaydın ya en azından bir kaç ders alırdın ya da en kötü hocalara pt'lere sorardın hocam ne yapmam lazım diye ki bazı spor salonlarında misal MacFit gibi yerlerde temel eğitim alanları vardır. İlk kez başlıyorsun ya aletler çember şeklinde dizili tepe de bir sayaş var 30 saniye yapıp diğer alete geçiyorsun bir iki turu tamamlayana kadar 40 - 45 antenman yapıyorsun. Gibi gibi düşün. Ha ama yine evde yapacaksan dedim gibi. Benim gibi bilen birine danış en azından.
Tamam sana danisiyorum 90 kusur kilo 170 boy atıyorum ne yapmam lazım
Günlük alacağın kalori miktarını hesaplayarak ölmeyecek kadar 1.500 gibi kalori alacaksın oda sadece sağlıklı ve doğal gıdalardan kalorisiz şeylerden nerdeyse. Ekstra olarak da nabzını kontrol ederek özellikle çünkü boy ve kilo dengesi aşırı dengesiz yağ oranı garanti çok fazla kalp krizi riski olmaması için kontrol şart. Kontrol altında nabız yükselterek bedensel kalori ki ilk 1 ay bunda en az safi ödem ve vücuttaki su atılır ancak.
Teşekkür ederim bakalım artık vermek zorundayim
Teşekkür ederimmm umarım zaten sakatligimda geçmiş degil
Çok doktora gittim ya hepsi ayrı konuşuyor
Ameliyat diyen oldu fizik tedavi dediler özel fizyoterapist ile bile görüştüm gerek yok dedi kaldı böyle yani
Tabi öyle ama illa bı noktada zayıflama lazım nasıl olur bilmiyorum çünkü uzak mesafe bile yuruyemiyor durumdayım bakalım
Biliyorum ama ozamana kadar düzelmesini umut ediyorum yoksa zaten hayal yanu
Yok yok sorun değil fizik vermiyorlar ki keşke verseler
Kalori açığı oluştur protein ağırlıklı beslen bu kadar
Yetiştirmi dersin
300 bin kalori açığı oluşturman lazım her gün 600 700 oluştursan daha fazla bile verirsin su içmeyi de ihmal etme
Bu şekilde oluşturdum denedim bunu ama sanırım doğru besinler olmadığı için zayıflamadim
Mutlaka bir şeyleri yanlış yapıyorsun o zaman. Ben bir çok kez kilo alıp verdim. 2 yıl içinde emin ol kademeli olarak en az 100 kilo alıp vermişimdir. Spor yaparsk tabiki. Yazio diye bir uygulama var kalori takip yapmana çok yardımcı olur. Ücretsiz kısmı da zaten yeterli oluyor
Teşekkür ediyorum tamamdirr
Ne demek hayalindeki meseleğe yakın bir işte çalışıyorum zaten 😂 belki devren oluruz
Ayyy insallahhh birgün o meslekte olursamm
Olursun merak etme kimler kimler oluyor
Aynen öyle nasip kısmet bakalımn
Hayaldir
Öylemi dersin neden ama
Kac yasindaisn
20
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geleceğine dair kurduğun bu güzel hayal kesinlikle imkansız değil sevgili gencim. Önünde iki koca yıl var ve bu süreç doğru bir beslenme disipliniyle hedefine ulaşman için fazlasıyla yeterli. Sakatlığın geçene kadar bir beslenme uzmanı eşliğinde hareket edip kilo verdikçe iyileşince spora başlarsın. Yeter ki inancını kaybetme ve küçük adımlarla başla. Söyle bakalım bu hedef için bugün tabağında nasıl bir değişiklik yapacaksın? 🎓✨