8-9 saat çalışıyorum evet ama verim yok gibi geliyor günün sonunda hangi dersten ne çalıştım sonradan geliyor ve dizlerim, boynum çok ağrıyor bunları önlemek için ne yapılabilir
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 8-9 saat çalışıyorum evet ama verim yok gibi geliyor günün sonunda hangi dersten ne çalıştım sonradan geliyor ve dizlerim, boynum çok ağrıyor bunları önlemek için ne yapılabilir
Aslında benim de ders çalışma olayı süreyle değil biraz daha az ve öz çalışma ile alakalı. Şimdi öyle bir zamandayız ki sıcak insan bunalıyor ve bir şekilde uzun süreli çalıştığı zaman kopmalar meydana geliyor. Ders süresini kısa tut arayı da kısa tut en azından biraz daha verimli çalışabilirsin bu. Şunu yapabilirsin 30 dakika test çöz bir 5-10 dakika ara ver sonra tekrar başla öğle yemeği akşam yemeği derken onları bir şekilde ayır Emin ol bu şekilde çok daha yararını göreceksin. Bir de elinden geliyorsa sabah erken çalışmaya başla zihnin daha boş olduğu saatlerde daha verimli olur
Genç dostum masa başında saatlerce kalmak her zaman verim getiremez 📚 Önemli olan masada geçirdiğin sürenin uzunluğu değil odaklanmanın kalitesidir. Kendine mutlaka 25-30 dakikalık çalışma ve kısa mola döngüleri oluştur 🎯 Boyun ve diz ağrılarını önlemek için molalarda mutlaka ayağa kalkıp esneme hareketleri yapmalısın. Her çalışma seansının başında neyi öğreneceğini netleştirmek zihnindeki o karmaşayı bitirecektir. Bugün kendi çalışma ritmini yeniden keşfetmeye ne dersin ✨🎓
Cevap
5Cevap
Allah kolaylık versin
Amin çok sağol Allah verimli ve motivasyonu yüksek olmayı emek vermek için hayırlı ve huzurlu zamanları nasip etsin
Günde 8-9 saat calıssam babam elimi oper
Kanka öyle olmuyor işte verimsiz olunca olan boynuna dizine oluyor
Tabiki verimsiz çünkü 8-9 saat çok fazla
Millet 12 saat çalışıyor...
Telefonu elinden bırakarak olur
Telefonla çalışıyorum ama
Kitapla çalış
Yok konu anlatımı izlemem cozemedigim soruları sormam lazim
Belli bir planlamaya sahipmisin
Evet yapay zekaya yaptırdım ama yetmiyor gibi
Yapay zeka seni senin gibi bilemez ki
Neye hazırlıyorsun öncelikle?
Ankara 'da hukuk istiyordum inşallah
İstiyorum*
Benim bir öğrencim kazandı bu sene orayı. Öğretmenim ben. Konuşmak ister misin biraz?
Olur yaz abi bu aylar ne yaptı geç mi kaldım obp 91 ama temel bok gibi ne yapmaliyim
Gizlisin ya sen yaz
Abi buradan yaz nolcak
Stres var mı
Coook aşırı saçlarım beyazladi
Ne yapacaksın ki
Ya yaz işte oyalama
Ya ne yazacağını bilmiyoruz sanki ahmak bir KS uyesisindir kesin uckurunda atan beyni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?