50 yaşa doğru YKS ve kişisel gelişim yolculuğuma 2027 için ne önerirsiniz?

Merhaba KScanlar nasılsınız?

Zamanında rahmetli peder okutmadı 30'lu yaşlarda açıktan ortaokul, lise bir tane de üniversite bitirdim.
Gençlerin önünü kapama diyecekler için yine diyenler olacak ama aklımdaki meslekleri yazmayacağım.
Bu tutkuya dayanamıyorum içimde kalmamalı, belki kazanırım belki olmaz ama denemek istiyorum.

Atanma garantisi olmasa bile, sırf o hayalin bir parçası olmak ve istediğin mesleği hissetmek çok güzel bir duygu. 'Ya atanamazsam' korkusuyla geri çekilmek yerine denemeye kesinlikle değer. Okul bittiğinde yaş 50 olacak ama denememiş olmanın getireceği ömür boyu pişmanlığı taşımaktansa, sonuna kadar gitmek en doğrusu diye düşünüyorum. Ömür ne kadar yazıldı bilinmez ama yapmazsam içimi kemirecek.

Bir abi var paylaşıyor 50'den sonra YKS hazırlanıyorum diye paylaşıyor hedefi PDR'ymiş inşallah herkesin gönlüne göre gelir.
Ben de ondan da feyz alarak,
hedefim yine eğitim ama ondan farklı olarak haftalık neler yaptım'lı bir nevi kişisel gelişimli sayfa açacağım. Kültür, sanat, yapay zeka, ekonomi, ders, oyun, kitaplar, podcast gibi kendime YKS yolculuğunda hayattan kopmadan zevk alarak ama yüzümü göstermeden sayfa açacağım.
Eğer kazanamazsam da bu süreç sadece derslerle boşa gitsin istemiyorum.

Tabi haftalık neler yaptım'lı çalışmamı burada da soru olarak açarım. 11 yıllık KScanlardan uzak kalarak olmaz.

İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz?
Güncellemeler
8 gü
Şu sitenin cinsel yaşama atması da olmasa keşkeLütfen @KızlarSoruyor eğitim kariyer bölümüne alır mısınız?
50 yaşa doğru YKS ve kişisel gelişim yolculuğuma 2027 için ne önerirsiniz?