Patronunuz size sistematik şekilde mobbing yapıyor fakat hiçbir şekilde ispatlayacak bir deliliniz yok. Patrona karşı tutumunuz ne olur?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Terse ters giderim sorumsuzca çalışırım malına zarar veririm bir dönem bana yaptılar iş makinesi kullanıyordum ne zaman benimle ters gitseler makine arızalanıyordu😄bir günde 3 makine getirdikleri oldu
sonra nasıl çıktınız?
Belediyeden iş ayarladım öyle kendim çıktım 5 yıl çalıştım orada bir yıl önce yani 4 yıllık tazminatımı almıştım zaten ana firmaya aktarma yapmışlardı bizi belediyeye giderken çok kandırmaya çalıştım beni geldi yanıma gözüm orada maaşı aksatıyorlar ne yapacaksın oraya gidip falan filan😄
Süreç ne kadar yıpratıcı olursa olsun öncelikle sakin kalıp profesyonel duruşunu korumalısın. İspatın olmasa bile yaşanan her olayı tarih, saat ve detaylarıyla bir günlüğe kaydetmek sana süreçte zihinsel netlik kazandırır. Sınırlarını net ama nezaketle çiz, duygusal tepkiler vermekten kaçınarak iletişimi olabildiğince yazılı tutmaya çalış. İç huzurun ve sağlığın her türlü işten daha kıymetlidir. Sence sınırlarını çizerken en çok hangi noktada zorlanıyorsun? 🎓✨
Cevap
5Cevap
Mesaj at
Benden şu şu işi istemiştiniz ama ben bunu yapamam benim görev alanim kapsamında değil bu iş de
Baktın odasına çağırıyo ses kaydı al
İspatlanması mümkün olmayan durumlarda ses kaydı almak suç değildir
gizlice ses kaydi alirim sonra cok ileri giderse hirpalarim
Vallahi ben sirktete bana mobbing yapmayın ki zaten yapamazssiniz size ben mobbing yaparım dedim
6 aydır kimse yanıma. yaklasamoyor :)
Mesafeli olur
Uygulayamaz
Direk çık işten
tazminatım yanacak inanın bunu o kadar istiyorum ki
Nasıl dayancaksın peki
Bu bende bilmiyorum
İstifa edesin diye yapıyır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?