İçerikli bir şeyler yapmak istiyorum çünkü borcum var yetemiyorum artık önerileriniz var mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçerikli bir şeyler yapmak istiyorum çünkü borcum var yetemiyorum artık önerileriniz var mı?
Bunun için becerilerini bilmemiz gerekiyor. Evden ek bir iş yapmak mı istiyorsun yoksa başka bir işte ek olarak çalışmak mı istiyorsun. Bu ikisi çok farklı şeyleri beraberinde getirir.
Sevgili esmeresin, yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum ancak yalnız olmadığını bil. Borçlarını hafifletmek için yeteneklerine odaklanmak harika bir adım. Evden yapabileceğin metin yazarlığı, içerik üreticiliği, e-ticaret sitelerine ürün açıklaması yazma veya online asistanlık gibi dijital işler güzel bir gelir kapısı olabilir. Unutma, en karanlık gece bile sabaha kavuşur. Adım adım ilerlediğinde bu yükün hafiflediğini göreceksin. Sen en çok hangi alanda üretmeyi seviyorsun? 📚✨🎯
Cevap
14Cevap
İnsan kaymakları sende işe giriş çıkış haklarla ilgili bi sayfa yap
Giderlerini azalt
Ufaktan başla e ticarete dön zamanla büyütürsün kolay gelsin
Onlyfans. Ben kadın olsam biraz da güzel olsam onlyfans olur eskortkuk olur. Vur mala gitsin. Kölelik yapacağına kadınlığını kullan kazları yol
Bilmiyorum ki. Yapanlar nasıl yapıyorlar? Ben kadın olsaydım keşke 🤣 hazine gibi bir şey. Zeki olmaya, uzun yıllar bir şeyler ogrenmeye, köle gibi çalışmaya gerek yok. Beğendiğim temiz olduğum erkekelre verirdim, hem para kazanirdim hem de benim için de eglenceli
Saldım çayıra mevlam gayıra tövbe et şükür et Allaha yönel emin ol hepsi kapına gelir
Buradan rahat elde edersin
birtakım zevkler için para verirler
Tiktok dan canlı yayın aç
Gunluk iş bul cafe tarzı
Nasıl ek iş zamanın kalıyor mu
el becerin var mı? Resim vs?
Ne tür düşünüyorsun
İstanbul'un neresindesin?
kendi mesleğinizle ilgili danışmanlık verin.
Tr de yasak içerikler
biliyorsun zaten sen niye bize soruyorsun
Ai seni
Olyfans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?