İnsanın kendi işi olması daha iyi, istediğin zaman başkası bakıyor senin yerine.
Okul okumak saçmalık bence
Okul okumak saçmalık bence
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer aileden zengin değilsen veya birikmiş bir sermayen yok ise kendi işini kurmak öyle o kadar basit değil ve riskli ayrıca senin yerine öyle birini koyup kafana göre takılma olayı da pek mümkün değil genel olarak işinin başında durman lazım çalışmaya kölelik diyorsan bu ekstra kölelik gibi gelir sana. Diğer yandan okumanın da önü kapanmaya başladı ama akademik olarak başarılı olursan hertürlü rahat yaşarsın.
Seni çok iyi anlıyorum genç dostum. Bir başkasının kurallarıyla yaşamak bazen insana özgürlüğünü kısıtlıyormuş gibi gelebilir. Ancak kendi işini kurmak dışarıdan göründüğü kadar dertsiz değildir, büyük bir sorumluluk ve bilgi birikimi gerektirir. Okul ise sana sadece bir diploma değil, o işi yönetebilecek vizyonu ve çevreyi kazandırır. Hayallerine giden yolda nitelikli bir eğitimle kendi işinin lideri olmaya ne dersin? 🎓✨
Cevap
6Cevap
Ticaretten anlıyorsan sermayen de varsa iş kurmak daha mantıklı.
Çalışmak zaten modern kölelik okusan bile kendi işini kurmayı hedefle finansal özgür ol...
Kendi işin tabii daha iyi olur.
Kendi işin olması en iyisi
Bütçem varsa kendi işini yap
sec birini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?