Daha ilk günden tanışan insanlar görüyorum. Bu insanlar birbirlerini nereden buluyorlar? Bu arada üniversitem Medipol 🥰🥰 medipollüyüm 🥰🥰
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha ilk günden tanışan insanlar görüyorum. Bu insanlar birbirlerini nereden buluyorlar? Bu arada üniversitem Medipol 🥰🥰 medipollüyüm 🥰🥰
Cevap
8Cevap
Oradan duraktan Anadolu Hisarına. iner iken kızlardan indirdiğim oluyor abi beni al abi beni al diyorlar
Okuyun kurtulun minnoş
Üniversite ortamında çok arkadaş bulursun eminim. Çok sosyal biyer çünkü. Kantinde sınıfta bahçede veya herhangi bir etkinlikte denk gelir..
Hangi bölüm burs lu mu?
Evet burslu ilk ve acil yardım
Hmm hayırlı olsun ilerde bizlere yardım edersiniz 🚑👩⚕️🏥
Biz yerleşemedik nasıp olmadı
Aaa olsun ya inşallah seneye olur illaki olur 🙏🙏
Matematik ve Türkçe pek iyi değil özellikle mat
İlahiyat vardı olmadı kpss gircem kismet
Yaşım da artık ilerledi geç oldu şu saatten sonra
Derse odaklanamiyorum kafam almıyor
Orta öğretim kpss mi?
Olsun ek tercihleri denersin
Evet ort kpss
Evet ya bşr yaşta sonra zor ben de 23 üm yeni başlicam üniversiteye 😅🤣 gerçi daha önce kazandım da neysee 😅
Örgün okuyamam durum yok aof vardı oda nasıp olmadı Allahin vardır bildiği sağlık olsun
Umarım plansızım gibi olur işler 😇🙏🙏🙏
Planladığın*
Niye gitmedin peki 23 geç değil de 😂😂
İnşallah kardeşim Allah razı olsun
Örgün okumak o kadar masraflı bir şey mi ya gözüm korktu lşmdş hahsh bursluysa ya da devletse nasıl bir masraf olabilir ki o kadar 😇😅
İstanbul Medipol mu
Örgün üni kolay değil hocalar farklı geçirmesse n'olacak dersi
Okuyan çakışan üni öğrencisi çok turizm de falan yazları özellikle
Hiç girme oralara ya 🤣😅 ama bu sefer kesin gidicek bitiricem diplomam yokk olsunnn ve atanayım çalışayım hayaller hayaller 🥳😂
Evet İstanbul
Herkes burslu olmuyor ne yazık ki
Özellikle arkadan destek yoksa zor AÖF den okursun
Derslere çok abanıcam ve kpss de aynı şekilde atanınca eğlenirim 🤣🤣
Bursluysa sorun yok di mi 😅 en fazla kitap parası çıkar ne biliyim o kadar aşırı masraf olmaz inşş 😅
Aöf de ikinci üni düşünüyorum ama bakalım 🤔 her yerden zorluyorum şansımı 🤣
Ama örgün başka tabi ortam falan anı oluyor özel üniversite zaten ticaret yurdu saymıyorum ve kalma var yıllık ödemesi yüksek zengin Okur gariban okuyamaz kimi yurt dışında hayat kurar gider hayatını düzene sokar nasip kimi orada eğitim alır devlet üniversitesi veya özel olsun burslu tr de KYK şikayet bol mesela yemek vs bakanlar özel okula çocuklarıni yolluyor biride Fransa da kolej de özel neler var sabun yok tr de ise özel okullarda eğitim ona göre ülke her yönden rezalet yani kısaca
Zaten memuru da kimi istifa edip gidiyor doktorlar hemşireler falan artık yaşanacak hal kalmadı eğitim adalet çöktü kötüye gidiyor okuyon atama yok boşa emekler ve işsiz ordusu gençler 😭😭😭 meslek edinmek daha mantıklı tanıdığı olan giriyor kamuya hakk yeniliyor
Yüksek eğitim işte yl ve D eğitimi yurt dışı milletin veya illagel den parayla eğitime devam eden mi dersin ki kul hakkını asla affetmiyecem diyor rabbim ki lisans bitirip ister tr veya yurtdışında olsun yl ve doktora zaten pek önemi yok önemli olan lisans alayım mezun olup meslek hayatıma başlıyim der insan gözü yükseklerde aramak istersen de yıllar ve emekler vermen lazım oda zaten daha çok para ve mevki için özetle şu fazla zamanı aldım hakkını helal et herkesin gideceği son adres ; 2 METRE DAR KABİR 😭😭🤲🤲 Allah bizleri razı olduğu şekilde öldürsün imanla tabi gerisi kalacak bu yalan dünya da 😥😥 dikkat et kendine Allaha emanetsin
Ya normal önce bitir de sonra bakarsın AÖF den 2. Uniye 😂😂
Benim de bir matematiğim var ona güveniyorum inş atanırım hiç torpilim de yok ve umarım üniversitede hocalar beni bırakmaz alt tarafı 2 yıl sağlık nolur kalmayayım 🙏🙏🙏 92 93 alsam yeter yaa inşallah alırım 🙏😭😭
Kampüs hayatına başlayınca anlarsın 😂😂 uzun ve zorlu süreç seni bekliyor hele İstanbul Allah kurtarsın 😂😂😂
Kpss kolay değil zor atama bekleyen çok 😥😥
Dediğim gibi işte hocalarla arandaki muhabbet ve derslerine bağlı
Anladım çok sağ olun hayatın gerçekleri konusunda beni aydınlattınız bu uzun sohbet için teşekkür ediyorum 😅🙏🙏
Kısmet hayırlısı olsun
Rica ederim sorun değil sadece bir büyük olarak öğüt verdim tutup tutmamak sana kalmış
Hayat darbe vurunca insan unutamiyor o yüzden
Benim de Okan üni geldi
Aa hangi bölüm
Hemşirelik seninn
Paramedik
bulursun merak etme
Sınıftan bulursun
Onlar seni bulur
git birinin kucagina otur 😆
Kantin den :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Medipol’e hoş geldin, harika bir yolculuk seni bekliyor 🎓 O ilk gün gruplaşanlar genelde sosyal medya gruplarından tanışıp gelenler oluyor, hiç gözün korkmasın 📚 Kampüsün ilk haftalarında kulüp tanıtım stantları açılır, ilgi duyduğun öğrenci topluluklarına katılarak seninle aynı heyecanı paylaşan harika dostlar edinebilirsin ✨ Ayrıca amfide yanına oturduğun birine küçük bir merhaba demek bile büyük dostlukların başlangıcıdır 🎯 Üniversite hayatında arkadaş edinmek için sence en heyecan verici kulüp hangisi olurdu ✍️