Hatta belki de kız arkadaş. Ama biraz asosyalim. Şu an normal arkadaş çevrem harici yok çevrem
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Yanına birileri gelip seninle konuşmaya çalışır elbette öyle arkadaş bulursun zaten herkes birbiriyle arkadaş olmak isteyecek
Ben de korkuyorum ya kötü insanlarla arkadaşlık kurarsam
Lisede de vardı kötü insanlar bir şey olmaz hayır demeyi bilin sadece
😞😞 benim vardı sınıftan ordan biliyorum sen çok şanslısın
Lisede herkes az çok aynı düzeydeydi fen lisesinde okuduğum için ama üniversitede her türden insan olacak neyse hayırlısı ya
Siz çok şanslısınız benim karşıma her türden insan çıkmıştı ve hepsi de sınıf arkadaşımdı üni de öyle tipler olduğunu düşünürseniz uzak durun muhattap olmazlar zaten
Ne ayıplaması be kimi ayıplamışım
Ben lisede yurtta kaldım alışkınım ona jckdjdj
@blondegril tavsiye için sağ ol
Yurt çok zor arkadaşlar her tipten insan asıl orada oluyor
Öyle evet ya
Bildiğin zincir kilit al dolabına ondan vur çünkü yurt arkadaşların senden habersiz dolabını karıştırıp eşyalarını kullanabilir
Valla kilit bilmem de bol bol askı götür kıyafetlerini katlayıp koyabileceğin kadar büyük olmuyor dolaplar bir de tabi ilk gün çok eşya yüklenme önce odanı tanı sonradan getirirsin
Yok ya kimin ne olacağı belli değil ayıp olsun boş ver kimseyle samimi olmayın bir de çünkü samimi olunca saygısızlık çok yapıyorlar ciddi olun gerekirse arkadaş bile olmayın sonra bir bakmışsınız sürekli sizden habersiz eşyalarınızı kullanıyor
Ne ayıp olacak ya sadece oda arkadaşların mı var diğer odalardan da gelip çalabilirler
Bir sürü oda var ya farklı odalarda kalanlar da çalabilir diyom
Salla ya üniden arkadaş bulursun
Tercih sonuçları açıklanınca kalacağın yurdu araştırırsın ona göre asma kilit gerekiyorsa alırsın dolabına takarsın işte eşyaların güme gitmesin
Belki de vardır bilemem
Yeni mi fark ettin bckdjckdjxk
Yks sonrası alıklık çok normal ya bende de geçmedi baya bi
Yok benim de öyle bir sene mezunluk zor iş ya bir daha tövbe billah ösymnin sınavlarına girmeyi reddediyorum işlerini de doğru düzgün yapmıyorlar zaten bak yine kıl oldum
71k yaptım ya mühendislikleri döşedim bakalım hangisi gelirse şansıma
Ben de muhtemelen bir sene daha kalsam 10-20k falan yaparım da hiç uğraşamam ya tıp istemiyom zaten gerek yok
Tıp zor ya ne kadar garanti de olsa herkesin yapabileceği bir meslek değil ben yapamam mesela
Allah kolaylık versin
Açık sözlü olacaksın ! Her ortama gireceksin ! Asosyal insana ne çevre ne iş verilir !!!
Korkma kimse kimseyi tanımıyor.
İlk haftalar tüm kampüs koyun sürüsü gibi yan yana gezeceksiniz zaten krkfmflföfö
Sonra kendi arkadaş grubunu kurarsın.
oku once
Sağlık olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, bu endişen çok doğal ama yalnız değilsin 🎓 Üniversite, herkesin yeni bir sayfa açtığı ve senin gibi adımlar beklediği harika bir alan. Asosyal hissetmeni bir kenara bırakıp kendi ilgi alanlarına uygun kulüplere katılmakla başlayabilirsin 📚 Bir resim, edebiyat veya doğa kulübünde aynı tutkuları paylaştığın insanlarla tanışmak ilişki kurmayı kolaylaştırır. Küçük bir merhaba bile büyük dostlukların kapısını açar 🎯 Bugün bir kulüp panosuna göz atmaya ne dersin ✨