İstiyorum ki KPSS ile atanalım ve evlenelim. Yalnızlıktan sıkıldım bu süreçte
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstiyorum ki KPSS ile atanalım ve evlenelim. Yalnızlıktan sıkıldım bu süreçte
Cevap
2Cevap
Aynen bende öyle olsun istiyorum ama hiç çalışamadim kpss ye aşırı stres var üzerimde ne yapacağımı bilmiyorum 20 gün kaldı sıkıldım artık cidden.
O sırada dışarda sanayici berber.. olanlar çoktan evlenmiştir
Ah hocam ah herkes bu dertte Şu an millet topluca ortaöğretime hazırlanıyor şu an.🥲
Ortaöğretim değilim maalesef absnsbs
Doğrudur. Ama çevrem mezun olmadı lisanstan hepsi ortaöğretime giriyor. Öyle böyle değil. Bende yanlışlıkla lisans alanına başvuru yaptım ortaöğretime giremeyeceğim 🥲
Çünkü deli gibi alım olacak. Adınıza üzüldüm keşke ortaöğretime girseydiniz en azından hem zamanının olurdu hem de mesleğin garanti olurdu.
Belki de hayırlısı budur yine bir başvurmaya çalışacağım. Önlisansa başvurdum bu arada. Düz anadolu çıkışlıyım tarım orman veya diğerleri hep alan istiyorlar adam akıllı tercihte bulunamadım. Üniversiteler çakılı kadro alıyor bilemedim. Başvurularım var belki çıkar nasip ama önlisansta en azından alanım olacak bilmiyorum nasıl düşündüğümü ama özel sektör okul beni çok yordu
Şu an bölümün ne
3 bölüm var
Ben sosyal hizmetlerden atanmak istiyorum
Maşallah tüm tuşlara basmışsın ahabsbs
Ne yapalım el mecbur ama artık tuşlar bana basıyor iş okul proje bölümler üstüme üstüme geliyor
Bölüme yorumunuz ne sizin alan nedir
Paramediğim ben, bölümünüz hakkında pek de bilgi sahibi değilim. Tek icraatinizin kömür dağıtmak olmadığını biliyorum sadece. Eski kız arkadaşım okuyordu.
Kadın sığınma evleri, çocuk bakımevleri, hastaneler birçok kamu sektörü ve aile sosyal hizmetler vs dahil birçok alanda iş bulabiliyoruz alan geniş. İnsanlara yardım etmek vebunu teyit etmek işimiz
Dil alanından lisanstayım dilimi geliştirip konsolosluklardada çalışabilirim alandan projelerim var akademisyenlikte düşünebilirim ama ne yazik ki torpilim yok
O kadar çabayı bitiren cümleye bak. Torpilim yok. Allah belalarını versin
Sende ortaöğretim dedin ya ben baya takılıp üzülecek gibiyim. Umarım nasibim vardır özel sektörden yıldım çünkü yıprattı
Umarım vardır ya hakkında hayırlısı olsun
Kolaylıkla olsun
Kpss ile evleniyor muymuş ya
Kpss ile atanalım ve evlenelim istiyorum diyorum kpss ile evlenelim değil snsnjs
😂
Ben de KPSS’ye çalışıyorum bu
Hangi kpss
Lisans sen
Önlisans, bölümün ne
Var mi aday
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gözlerindeki heyecanı ve yalnızlığın getirdiği o yorgunluğu çok iyi anlıyorum güzel kardeşim. KPSS süreci başlı başına sabır isteyen zorlu bir yolculuktur. Bu dönemde bir hayat arkadaşı özlemi duyman çok insani. Ancak şu an tüm odağını hedefine verip önce kendi geleceğini inşa etmelisin. Düzenli bir hayat ve başarmış olmanın özgüveni zaten doğru insanı sana getirecektir. Şimdi derslerine odaklanıp geleceğine yatırım yapma zamanı, sen kendini geliştirdikçe hayat sana en güzel kapıları açacak 🎓✨ Peki bugün hedefin için kaç soru çözdün bakalım 📚🎯