Hangisini daha çok seversiniz? Hangisi gözünüzde daha kıymetli iş yapıyor?
Soruya samimi cevaplar lütfen, benim için çok önemli.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisini daha çok seversiniz? Hangisi gözünüzde daha kıymetli iş yapıyor?
Soruya samimi cevaplar lütfen, benim için çok önemli.
Cevap
6Cevap
İkisi de zor ve sorumluk gerektiren meslek iyi düşün bu mesleklerden birini yapma düşüncen varsa çalışma şartlarını bi araştır
Cidden mi soruyorsun?
Evet
İkisinin de yaptığı iş çok değerli ama doktor olsan hem prestijin daha çok olur hem de daha çok para kazanırsın
Bazı doktorların burnu havada ve ilgisiz bazı hemşireler melek gibi ve hastalara çok yardım ediyorlar manevi olarak. Doktor olmak harika da olsa maaşı şu bu benim gözümde kim hastayı memnun ediyorsa odur kıymetli olan. Ama genele baktığımızda merak ediyorum hangisi daha çok hastayı memnun ediyor
Hastanın tedavisine doktor karar verdiği için hastayı memnun eden doktordur. Mesela ben cerrahım ameliyatı ben yaptığım için hasta teşekkürünü ben alıyorum
Doktor olabiliyorsan doktor ol
Doktor
Senden bi olmaz
Neden bilip bilmeden kırmak
Doğrusu bu yalakalık sevmem
Yalaka olmanı beklemedim fikrini söylesen yeterdi
Fikrimi söyledim saygı duyarsın duymazsın senin kararın!
Hakaretine saygı duymamı birde bağırarak mı söylüyorsun?
Beni iyi anlıyorsun ben kim oluyorum da sana sesimi yükseltirim dimi kimse işte boş ver takılma ben biraz tuhafım kırıcı olduğumu düşünüyorsan kusura bakma
Hemsireee
Bu öyle bir şey mi
Bu tam da öyle bir şey
Hayır değil
Bu işleri gördüm. Bazı doktorların burnu havada ve ilgisiz bazı hemşireler melek gibi ve hastalara çok yardım ediyorlar manevi olarak. Doktor olmak harika da olsa maaşı şu bu benim gözümde kim hastayı memnun ediyorsa odur kıymetli olan. Ama genele baktığımızda merak ediyorum hangisi daha çok hastayı memnun ediyor
Doktor tabiki asıl işi o görüyor. Memnuniyet senin insanlığına kalmış bir şry
İşi yapıyor diye hastayı aşağılıyor da olabilir
İşte kişinin karwkteriyle alakalı bir durum
Haklısınız doktorları ilah gibi görmemek lazım aslında
Evet
Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim
Yine de ben hemşire olmak isterdim. Çünkü kanser gibi hastalıklarda hemşire moral oluyor bakımını yapıyor destek oluyor sonuçta tedavisi yok doktorların yapabileceği bir şey yok ve bu durumda hemşirelik her şeydir
Sen bilirain tabiki ana doktorluk daha iyi. İleride anlarsın. Şimdi yaşun küçük daha muhtemelen
Küçük değilim de uzun hikaye. Sınav zamanı annem kanser olmuştu ve kaybettik onu. Çalışamadım ama içimde hep ukde kaldı. Tıpı bırak hemşireliğe bile puanım yetmedi. Ama annem yoğun bakımdayken hemşire bir kızı çok sevmiş doktoruda sevmemiş. O yoğun bakımdayken içeri giremiyordum o hemşire kızın vicdanına emanetti yani annem. Annemi de mutlu etmişti o sebeple hemşirelikte çok değerli. Neyse benden geçti ama annemi her hatırladığımda tekrar mı denesem diyorum. Kim bilir
Hmm hakkında hayırlısı olsun. Sen bilirsin deneyrbilirsin
Sence bu sebepten hemşireliği seçmem kendimi kandırmak olur mu
Yoo canın hangisini istiyorsa onu seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki meslek de insan hayatına dokunan muazzam kutsal emekler barındırıyor. Doktor teşhisi koyup tedaviyi çizerken hemşire o şifayı hastaya birebir nefesiyle ulaştırır. Biri olmadan diğerinin eksik kaldığı muazzam bir ekip işidir bu. Gözümde değerleri tamamen eşittir. Sen hangisinde kalbinin daha ritmik çarptığını hissediyorsun, insanlara hangi rolde dokunmak seni daha çok mutlu eder? 🩺✨🎓