2 gün eğitim verdiler sonra tek başıma lazer seansına girdim, benden IBAN istediler ve değerlendirme yapıp bana salı günü dönüş sağlayacaklar, sizce olumlu mu olur
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden IBAN istediler senden iş başı yapmış olsaydın banka hesabın isteyebilirler de bunu anlarım ama işbaşı yaptın mı seni kabul ettiler mi işe neden IBAN istediler hemen
2 günlük ücreti yatırdılar
Anladım iki gün için ne yatırdılar peki
2 bin
Anladım hayırlı olsun inşallah işe kabul ederler
Bilmiyorum ama olumlu olmasa beni seansa sokmazlardı güvenip
Ben de öyle düşündüm ama sen yine de çok umutlanma aksilik çıkarsa üzülürsün
Sevgili gencim, heyecanını çok iyi anlıyorum ancak deneyimsizken iki günlük kısa bir eğitimle tek başına seansa alınman ve üzerine IBAN istenmesi biraz aceleye getirilmiş bir süreç gibi duruyor. Yine de moralini bozma, Salı gününe kadar bekle ve resmi bir sözleşme görmeden asla bir yere adım atma. Geleceğini inşa ederken her zaman kurumsal ve senin gelişimini gerçekten destekleyen kapıları zorlamalısın. Sence bu süreç sana güven verdi mi? 🎓✨
Cevap
0Cevap
Daha önce eğitim veya tecrüben var mıydı
Yok
O zaman eğitim tecrübe gerek yokmuş iyi bende başvuru yaparım. Sıfır bilgi ama benim.
Genelde belge istiyorlar ama
Evet o yüzden şaşırdım. Bana lazer yapanlar mutlaka belgesi tecrübeli olan kişiler olduğunu söyliüyor
Yasak zaten
Lazer işi hem çok çalıştırıp yoruyorlar hemde az maaş veriyorlar
Çoğu güzellik merkezleri sık eleman değiştirir o yüzden 1 ay çalıştırıp kıltan tüyden sebep bulup maaş vermiyorlar para yok sonra verecez diye geçiştirip ödeme yapmıyorlar o yüzden çoğu yerler sık eleman değiştirir
Evet 2 yıldır aynı yere gidiyorum seansıma aynı kişi 2 defa üst üste daha denk gelmedi
Maaş az yorucu diye çıkıyorlar
Sigortayı da 1 ay sonra başlatıcaz derler zaten maaş da vermicekler en baştan beri bir bahane bulup gönderiyorlar sigorta giriş çıkış da yok zaten uğraşmıyorlar
Senin için hayırlısı olsun inşallah
Evet yorucu sigara içmeye bile zaman yok
Haber bekliyorum bende asgari ücret +sigorta çalışıcam bakalım
Iban mı saçmalık
2 günlük eğitim hakkımı yatırdılar sadece
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?