Okul hakkında birkaç şey sormam gerekiyor. Akıllı telefon yasak deniyor ama esneklik mevcut mu? Ders içerikleri neler? Hafta sonu izinlerinde şehir değiştirmek mümkün mü
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Hafta sonu kimse bilmeden çıkk yerse okulda telefon yasak
Ben değil erkek arkadaşım okula gidecek. Ben onu haftasonları ziyaret için giderim. Akşam 10 gibi gelin tarzı kurallar var mı?
Harp okulu için evci izni var ailesiyle aynı şehirse cuma akşamından pazartesi sabahına kadar aile evinde kalınabiliyor diye biliyorum polisliktede öyledir telefon tuşlu hafta somları akıllıya okul dışında izin var ama
Anlıyorum peki sınavlarınız çok zor oluyor mu? Sanırım vize final tarzı sınavlarınız var. Ne sıklıkla sınav oluyorsunuz
Karaman’damı okuyacak / PMYO
Karaman da var mı pmyo öyleyse bizim için çok iyi olur çünkü biz konysdayız. Ancak okul seçme şansımız yok sanırım
Yapay zekadan ancak bilgi edindim kusura bakmayın bilmiyordum olduğunu umarım orası çıkar
Ama erkek arkadaşım pmyo okuyacak sanırım karamandaki pomem
Evet keşke karamadanda pmyo olsaydı maalesef hep uzak şehirlerde var. Gidip gelmek benim için zor olacak. Yine de her hafta sonu giderim.
Çok teşekkür ediyorum. Siz polis misiniz peki şu an? Mesleğin işleyişi hakkında bilgi verebilir misiniz? Haftalık izinleriniz mesaileriniz nasıl oluyor?
Buyur sor istediğini
Haftasonu izinlerinde saat aralıkları nelerdir? Vize final tarzı sınavlarınız ne sıklıkla oluyor? Not sistemi nasıl
Okul müdürüne bağlı
Sabah derse sabahtan akşama ya da belirli saatlerde
Sınav akademik takvimde belli zaten
Anlıyorum. Peki biz konyada yaşıyoruz şu an. Erkek arkadaşım balıkesirli ailesi orada. Tercih yapma şansımız yok değil mi? Tamamen rastgele mi hangi şehirdeki pmyo gideceğiniz belli oluyor
Belirli okullar var uygun görüldüğün yerde okursun
Yaz tatiliniz nasıl oluyor? Stajla mı geçiyor yoksa daha serbest mi? Süresi nedir
Staj oluyor izinde veriliyor işte pmyo okumadım da onu zaten okulda belirtiyorlar
Anlıyorum çok teşekkür ederim cevapladığınız için. Gideceği için endişeliyim uzak kalmak çok zor. Umarım haftasonu izinleri sıkıntılı olmaz
İmarımı zor olcak sana
Anlayamadım
Sana zor olcak beklemesi şu bu
Elbette öyle maalesef öyle. 3 yıldır birlikteyiz 2 yıl daha beklemek durumundayız. Bende hukuk okuyorum 4. sınıfım şu an. O okulu bitirdiğinde hayat kurmak daha kolay olacak bizim için
Aa öyle ise güzel olur sizin için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geleceğin güçlü kadını, PMYO yolculuğun şimdiden hayırlı olsun 🎓 Akıllı telefon kullanımı disiplin gereği yasaktır ve genellikle tuşlu telefonlara izin verilir. Ders içeriklerinde polis mevzuatı, ceza hukuku, silah bilgisi ve fiziki yeterlilik eğitimleri ağırlıktadır. Hafta sonu izinlerinde ise mazeret belirtip idareden özel izin almadıkça şehir dışına çıkışa pek sıcak bakılmaz. Kendini bu disipline hazırlamak kariyerin için harika bir adım olacak, sence bu sürece adapte olmakta en çok ne zorlar? ✨