Anestezi tek. Önerirmisiniz?

Merhaba ben bu yıl 2. kez üniversite sınavına girdim, vakıf üniversitesi %50 burslu anestezi yazıcam. Ama ailem, akrabalarım ve herkes yanımda destek değil, hatta daha anestezi okumamam için ısrar ediyorlar, bana okuma sanayiye gir falan diyorlar. Ben de sevdiğim işi yapmak istediğimi, kendimi sağlık sektöründe mutlu hissediyorum diyorum. Ama tabii ki onlara boş geliyor, benim de enerjimi düşürüyorlar. Aslında ben ilk hemşirelik istedim ama yeterli puanım olmayınca bu alana yöneldim, hâlâ DGS ile hemşirelik şansım var. İnsanlar sen özel hastanede olursan ayvayı yedin falan deyip benim modumu düşürmeye çalışıyorlar, ilkokul mezunu insanlar bana sanki kendileri YKS'de derece yapmış gibi davranıyorlar, hele bir tanesini hiç unutamıyorum, açıköğretim işletme kazanmış hem de 4 yıllık ama kendi okumayı tercih etmemiş😅, yani bu bir tanesi, insanlar cidden saçma, ben iki yıl mezuna kaldım ama bu iki yıl boyunca annem 3 kere ameliyat oldu ve bu iki yılda tekerlekli sandalyeye mahkûm kaldı maalesef hem evin işleri hem onun bakımı hem küçük kardeşimin sorumluluğu, ben kendimle gurur duyuyorum, onlar ne derse desin. Size sorum, anestezi okumuş tanıdığı okuyan var mı? Önerir misiniz?

Anestezi tek. Önerirmisiniz?