Okula gitmek istemiyorum. aylardır derdte çalışmıyorum. ne yapacağım ben?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılokula gidip ders çalışacaksın :) bir ara bende öyleydim hiç arkadaşım yoktu okulda ve bir iki ay kadar gitmedim sonra bir gün gidiyim artık dedim bir baktım herkes selam veriyor meğer ne çok arkadaşım varmış dedim kendi kendime okula gittikçe çevresindeki güzler yüzlü insanları görünce insanın ders çalışası geliyo hatta okul hiç bitmesin tatil hiç olmasın istiyo
11 Yorumla
Soran+1 yılOkulda ders çalışma şansım yok ders bitince kapılar kilitlenir türkiyedeki gibi değil ve de çevremdekiler hep yabancı türk kızı yok ki
En İyi Cevaplar
Bir nedeni var. İllaki kendine dua oku. Depresyon an da sın belki. Fazla takma kimseyi. Derslerine çalış sonra çok iyi pisman olursun bu herkesin başına geliyor.
14 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyeye gidince doktora gideyim diyorum ama çok çekiniyorum. ilaçları filan istemiyorum. bir de ben de tıpa başlayacağım bu sene ondan da çekiniyorum :s
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
öncelikle ümitsiz olmaktan vazgeçmelisin yaşıyorsan eğer ümit her zaman vardır ümitsizlik şeytandandır. Sakin bir kafayla otur düşün ne yapıyorum ben niye böyle oldum neden bu hale geldim kimlerle arkadaş oldum okuldan beni ne uzaklaştırıyor yani varlık ve vicdan muhasebeni otur yap...
23 Yorumla
Soran+1 yılYapacağım çok teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallah Allah razı olsun
+1 yılkafanı ilerde taşlara vurduğun zaman ne yapacağını anlarsın!!! keşke çalışsaydım der durursun... oku güzel kardeşim oku, okumaktan insana zarar gelmez, hayatını kurtar milletin ağız kokusunu çekme... tahsilli biri olarak yaşa...
karar senin...36 Yorumla
Soran+1 yılBir de bu sene tıpa başlayacağım tıpta da öyle yaparsam okuldan atarlar beni biran önce hayata sarılmam lazım artık
- +1 yıl
Kafandan olumsuz herşeyi sil at, ne erkek arkadaş ne sevgili ne dert ne sıkıntı ne başka bişey... hayata dört elle sarılman lazım senin... Hastaların sana ihtiyacı olacak !!! kendini onlardan mahrum bırakma! değerli birisin sen akıllı kızsın dikkat etmen lazım kendine... yardım istersen her daim yanında olmaya hazırım.. Yaradan yardımcın olsun inşaAllah
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun çok teşekkür ederim her şey için
- +1 yıl
rica ederim... ama şunu unutma ne olur... hayatta hiç bir şey senden daha değerli değildir.. her neye kafanı takıyorsan boşver takma!!! üç günlük yalan dünyada... kadar senin, saygı duyarım... bir abi bir kardeş bir dost tavsiyesi...
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
sendende olsun kardeşim...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
Geçici bir süreç demek isterdim ama aylardır demişsiniz. Geleceğinizi hiç mi düşünmüyorsunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum ama harekete geçemiyorum. bu sene tıpa başlıyorum orada böyle bir sey yapsam okuldan atarlar ama tık yok
+1 yılBende gitmiyorum vizeler kapıda anneme selamlar babanemi öpüyorum bu gidişle ona kalıcam :D :D
19 Yorumla
Soran+1 yılAhaha nasıl aşacaz ki bu durumu? :D
- +1 yıl
Bir yerden başlamak gerek yarın başlayalım :D
Soran+1 yılBaşlayalım :D
- +1 yıl
Başladın mı pembiş? :D
Soran+1 yılBaşladım tatliş sen?
- +1 yıl
Başlamadım pazartesi inşallah ayy utandım bak şimdi :/ :)
Soran+1 yılAhaha pazartesiyi bekleme ne kadar erken başlarsan o kadar iyi :)
- +1 yıl
Peki :/ :D
Soran+1 yıl:Дд
ergenlikte olur böyle şeyler yalnız devam etme kendine bir yol arkadaşı bul yeterli olacaktır
18 Yorumla
Soran+1 yılyalnız 20 yaşındayım ben Ve hiç erkek arkadaşı yapmadım yapmayı da pek düşünmüyorum. okurken gerek yok böyle şeylere
Soran+1 yılÇok kapıldım o fikre ama öyle birisi yok çevremde yani benim sevebileceğim aynı zamanda onun da beni seveceği... biri var ama davranışları çok sinir ediyor beni hem de beni sevmiyor
Soran+1 yılUmarım ya çok teşekkur ederim her sey için
- +1 yıl
yardımcı olamadım ki ama bir kaç tavsiyede bulunayım bari belki işine yarar müzik ruhun gıdasıdır bol müzik dinle film izle bilim kurgu gerilim macera gibi bunlar yaşama isteği uyandırabilir insanda bende kafa dağınıkken müzik dinlerim bilim kurgu izlerim ulan derim kendi kendime dünyanın böyle olduğunu düşünsene biraz daha yaşa sen belki olur diyorum hayata dönüyorum :D eğlenmesini bilmek şart mutlu olmak için fazla ciddiye alma hayatı nasıl olsa sağ çıkan olmayacak ama dozunu da kaçırmamak lazım tabi kendine hedef koy ulaşması kolay ve çabuk olan ulaştığında yeni bir hedef koy her hedefe ulaştığında yeni bir hedef için daha bir heyecanlı olacaksın en azından bende işe yarıyor denemen de fayda var
Soran+1 yılAllah razı olsun bu gerçekten de güzelmiş :)
Aynen bende vallah şu an dersi ekdim carsida takiliyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtulurum ki bu durumdan bilemiyorum aylarfır böyle
Soran+1 yılOndan sonra çok geç olacak ama
+1 yılsıkılmışsındır belki okula seni bağlıyacak bir şey kalmamış geleceğinden ümidini kesmişsin istediğin mutluluk huzur anlayış doğrumuyum hocam
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusunuz hocam ama çoğunlukta ümitsizken bir bakmışım arada da olsa ümidim gelmiş ama geri gitmiş
- +1 yıl
herkes senin gibi benzer bir dönem yaşar kimisi çabuk atlatır kimi yıllar geçse de aynı kalanlar var
çevre sana uygun değildir senin kafanla uyuşmayan insanlar olabilir hayallerindeki yer değildir bulunduğun mekan
ama hiç sevmediğin bir yer bile kafanla uyuşan bir insanla gittin mi cennet gibi gelebilir ya da hiç sevmediğin bir insanla bulunduğun ortamda sevdiğin bir şeye odanlandın mı yine cennetin kapılarını aralamış gibi hissedilebiliyor
Soran+1 yılHocam valla farkında olmadıklarımın farkına vardırdınız. hepsi de doğru çok teşekkür ederim. tutunacak dalım kalmadı. sevdiğim bir şeye inanmak gibi
- +1 yıl
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ben asosyalim insanlardan kopuk yaşamayı seviyorum ne arkadaşım var ne sevgilim nede bir dostum beni anlayan insan aradım hiç bulamadım ama bu tamamen benim seçimimdi kendine fazla kötü davranma keyif alacağın şeyi yap keyif alacağın kişilerle takıl keyif alacağın şeyleri ye keyif alacağın müziği dinle keyif alacağın filmi izle biri yoksa öbürü yap tek bir yerde takılı kalma
Soran+1 yılAllah razı olsun
Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkesin bir normali var, bu normali ileride kendine ya iyi bir yaşam sağlar ya da kötü bir yaşam.
111 Yorumla
Soran+1 yılAma inanın benim normalim böyle değildi. ipler hepten koptu
Soran+1 yılHer şeye karşı soğukluk başladı. depresyonda olmaktan korkuyorum
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim. tıpa başlayacaģım bu sene ama bir tıpçı olarak bu durumdan muzdarip olmak canımı yakıyor. gittiğimde ilać verirse filan ki ben ilaç kullanmaya karşıyım kendimde
Soran+1 yılÖyle mi çok sevindim :)
inşallah öyle olur
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim her şey ićin
Soran+1 yılSiz de..
+1 yılAhmet şerif izgören.. Bu adamın seminerini bir dinle. Youtube'da vardır kesin
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Aynı şeyler bende de var kontrol edemiyorum artık kendimi. Napsam bilemedim. ss
211 Yorumla
Soran+1 yılvalla ya çaresiz kaldım
Soran+1 yılYok. full evdeyim. ya nette takılıp bir şeyler izliyorum ya da boş boş oturuyorum
Soran+1 yılO zaman pc den uzak durayım değil mi?
Başka önerileriniz var mı?
Soran+1 yılOkul durumu sıkıntı da diğerlerini yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederim
Soran+1 yılOnu da yapma şansım yok çünkü dilim daha fazla ilerlemedi. artık türkiyeye dönüce halledeceğim bakalim. çok teşekkür ederim
Soran+1 yılSize de...
+1 yılNeden gitmek istemiyorsun bir sorunun mu var
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki... sorun çok ama direk okul hayatımı etkileyebileceğini düşünmedim hiç. ne yapabilirim?
- +1 yıl
Ilerde keske dememek icin okulunu bitirmelisin ve okula gitmelisin hayatta insan ailesi kendisi ve hedefleri icin yasar bnlari dusun gaz ver kendine
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
yanlış anlama senden bir bk olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl bir bk olur hale gelirim?
Soran+1 yılBak görürsün birgün beni doktor olarak görürsün çalışırken
+1 yılHerkesin okumasına gerek yok ülkeye okumayan insanda Lazım
02 Yorumlaherkesin hayatına kimse karışamaz
Soran+1 yılArkadaşım bunun üstesinden nasıl gelebilirim diye uğraşıyorum. belki aynı durumdan muzdarip olanlar aşanlar vardırr diye. okumayacağım demiyorum ki nasıl bunun üstesinden gelebiliyorum diyorum. Bence de @kayserilee
ortamını? arkadaslarını degiştirmen yeterli
13 Yorumla
Soran+1 yılOrtamın da değişmesi mümkün değil arkadaşların da
Soran+1 yılAmin. çok teşekkür ederim her şey için
+1 yılNormal olanı yapıyosun zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim normalim bu değil
+1 yılkitaplara ufaktan başla artık
15 Yorumla
Soran+1 yılHangi kitaplar?
- +1 yıl
sevdigin ders kitapları fazlaysa bana yolla ben okuyayım bari :/
Soran+1 yılHocam hepsi rusça keşke türkçe olsa...
- +1 yıl
rusça mı ohaa naptın sen?
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılToparlayacaksın kendini inşallah.
17 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl?
Cevap sahibi+1 yılÖnce kafanda bir plan yapacaksın.
Seni neler alıkoyuyor bunları en aza indireceksin.
Bir program yapacak, düzene gireceksin.
Bunun için sağlam bir karar alacaksın.
Yavaş yavaş ilerleyecek sonra her şey rayına oturacak inşallah.
Gözünde şu an her şey büyük görünüyor.
Hani her taraf dağınık, pis nereden nasıl başlayacğını bilemezsin sonra kararlı şekilde bir başlarsın her yer tertemiz düzenli olur ya hayatında öyle olacak inşallah.
Gayret et.
Soran+1 yılİnşallah... deneyeceğim. çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Başarılar.
Soran+1 yılallah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizden hayırlı akşamlar.
Soran+1 yılSize de hayırlı akşamlar...
Yaşayan ölü misali inceden inceden .
23 Yorumla
Soran+1 yılHah işte tamamen öyle
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen ne diyiyo bu duruma
17 Yorumla
Soran+1 yılYurtdışındayım. gitmediğimde gitmedim derim ama... benim kendimi toparlamam lazım ama nasıl?
ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNolduda bu duruma geldin
Soran+1 yılBilmiyorum tam nedenini ama buraya tek geldim bayağı sıkıntılar yaşadım. hala da yaşıyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden yazabiirsin bana
Soran+1 yılSağolun ama çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz konuşmak istersen ben burdayım istemezsende sen bilirsin iyi gunler
Soran+1 yılİyi günler
+1 yılruh öküzüm:/
11 Yorumla
Soran+1 yılRuh öküzüm nasıl aşacağız bu durumu?
+1 yıldayak yemen lazım
19 Yorumla
Soran+1 yılKim atacak?
- +1 yıl
baban abin erkek arkadaşın kimse yoksa ben atayım kendine gelmen lazım
Soran+1 yılHepiniz türkiyedesiniz
- +1 yıl
SEN NERDESİN FRANSADA MI
Soran+1 yılYok rusyadayım
- +1 yıl
hangi bölümdesin bana adresini ver facebook ya da sype sana biraz destek olup moral vereyi, im
Soran+1 yıltıp okuyorum. teşekkür ederim Allah razı olsun
- +1 yıl
HEM TIP OKUYORSUN HEMDE DERS ÇALIŞMIYORSUN HİÇOLACAK İLŞ Mİ
Soran+1 yılGerçekten elimde değil
aha benim kız versyonum
05 Yorumla
Soran+1 yılhocam nasıl aşarım bu durumu?
Soran+1 yılAnladım. o yollar neydi peki?
Soran+1 yılTamam atıyorum
klasik bir çözüm var ama
05 Yorumla
Soran+1 yılNedir?
Soran+1 yılne için işe yarıyor peki?
Soran+1 yılAnladım téşekkür ederim. bulunduğu an hemen deneyeceğim
+1 yılAaaa aynı bn
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzeleceğiz ki biz?
- +1 yıl
Bilmiyorum ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit evrim geçir
18 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl?
Cevap sahibi+1 yılBeyaz Gölge - yeniden başla şarkısını dinle motivasyon olursun
Soran+1 yılValla çok harikaymış çok teşekkür ederim. uzun zaman sonra ilk defa kendimi bu kadar iyi hissettim. başka böyle tip şarkılarınız var mı?
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Şu anda beni birşey i yapmaya bu şarkı itekliyor diğer dinlediğim şarkılar ruh halim'e göre değişiyor
Soran+1 yılAnladım sabah dinleyerek uyudum o kadar huzurlu uyandim ki...
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne mutlu sana
Soran+1 yılSayenizde... Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılDerdinize derman olduysam ne mutlu bana
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Okula gitmiyorum, ders çalışmıyorum. nasıl normale döneceğim ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler