KPSS sınavına 4 haftadan az kaldı fakat son günlerde aklım sürekli masturbasyona gidiyor, yapıyorum ertesi gün tekrar ve inanılmaz vakit kaybı oluyor. Ne yapmalıyım
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burada anormale bir durum yok normal bir şey ama adaptasyonu nu değiştir derim yani kafan oraya gittiğinde hemen başka bir konuya odaklan ve ilgini ona ver 1 hafta yapmazsan zaten otomatik vücut buna hazırlanıyor biraz zor ama denemkde fayda var bende sürekli yapıyorum maalesef bende bırakamıyorum ama bunu denedim azda olsa işimi gördü.
Sevgili genç dostum, sınav stresi yaklaştıkça zihnin baskıdan kaçmak ve rahatlamak için bu tür arayışlara girebilir, bu son derece insani bir durum. Kendini suçlamayı bırakıp odağını korumak için çalışma ortamını değiştirip kütüphane gibi kamusal alanlara geçebilirsin. Masaya oturmadan önce kısa yürüyüşler yapmak da zihnini toparlar. Unutma, bu süreç geçici ve sen emeklerinin karşılığını alacak güçtesin. Bugün hedeflediğin kaç konuyu tamamlamayı planlıyorsun? 🎓📚✨
Cevap
10Cevap
insan doğası gereği cok normal bi durum bu, sınavdan sevdiğin bir ders varsa denemesini cöz zaten biraz ilerleyince yüksek olma durumu geçmeye baslar, atıyom mat sevıyondur actın basladın denemeye zaten sorulardan digerini unutursun, az kaldı elınden geldigi kadar çalış cunku Şu an tercih hakkın var sınavdan sonra tercih hakkın olmayacak istesen de keske daha fazla calıssaydım desen de olmayacak
Telefondan uzak dur. Hep o reels videolarından oluyor
Yani belli ki çok baskı altindasin , olay o dopamine olan bağımlılık , depresif ruh halin artmış olmalı
Yapabilirsin sorun değil hatta bu seni rahatlatır daha da motive olabilirsin
Hem ders çalış hem de onu yap
Ayni anda nasıl olacak o
Önce çalış zihnin bir şey algılamadığında onu yap sanarsın günün 24 saati ders çalışıyorsun mk
Hayatın Mı Önemli Birkaç Dakikalık Zevki Mi
kafandan aşağı buz dök
Kaygını o şekilde rahatlatmaya çalışıyorsun
Kızların öyle hayalleri var mı kş
kıyamam ya
Beraber çekelim gel shaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?