2028 sınavı için şimdiden başlamam lazım ama akşamları bazen uyuyorum, nasıl güçlü bir disiplinle derslere başlayabilirim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2028 en çok var. Günde 2 saat bile çalışsan yeter. Tatillerde gün boyu çalışırsın. Öncelikle bildiğin konuları çalış daha çabuk bitirirsin sonra bilmediklerini çalış. Güncel olaylar kısmına en son çalışırsın çünkü her an her şey değişiyor.
Şimdiden başlamayı tavsiye eder misin
Evet tabii ki.
Bencede
Hem mevcut belli bir işiniz varsa bu işte de memnun olursanız iyi kötü para kazanıyorsanız KPSS'yi deneyin ama KPSS'ye hiçbir zaman garanti değil yani bugün 90 puan alan 100 puan alan bile açıkta kalıyor mezun olduğunuz bölüm tercih ettiğiniz kadrolar ve şehirler önemli o yüzden yani ikisini aynı anda yürütebilirsiniz bence KPSS'ye fazla bel bağlamak doğru bir şey de değil hadi diyelim işten çıktınız işsiz kaldınız KPSS de olmadı ne yapacaksınız
Teşekkürler haklısın
Neden tabii ki seni anlıyorum ama kendine fazla yükleniyorsun iyi kötü çalıştığın bir işin varsa maaşın varsa buna da şükür onu bile bulamayanlar var tamam KPSS önemli devlet memuru olmak önemli ama diyelim ki işten çıktım gece gündüz çalıştın yine olmadı ne yapacaksın nasip diye bir şey var hayatta biraz da böyle düşün kalbini ferahlandır
Allah razı olsun
Çok doğru
Rica ederim
Sevgili kızım borçların getirdiği yükü ve yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Ancak 2028 KPSS için önünde harika bir zaman var. Kendini hırpalamadan her gün sadece bir saatlik küçük ama istikrarlı adımlarla başla. Yorgun hissettiğinde uyumak bir pes ediş değil vücudunun ihtiyacıdır. Çalışma masana oturduğunda gelecekteki özgürlüğünü hayal et ve disiplini bir yük değil kurtuluş biletin olarak gör. Bugün o küçük adımı atmaya var mısın? 🎓✨
Cevap
7Cevap
Tamamen sende bitiyor daima güçlü kal
Evet mecburum çünkü
Rabbım ayağına taş degdirmesin Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah
Allah razı olsun ne güzel dua
🤩🤩🤩🤩🤩
Allah sendende razı olsun kalbine inşirah ferahlığı versin inşallah kalbi güzel insan 🙃🙃
Nasıl anladın
Ben anlarım
Sence 2028 de olacak mı
her gün 5'er 10'ar dakika fazla sabredip biraz daha yoğunlaşmayı deneyebilirsin
Borcu bitir öyle devam et işe devam ederken araya sıkıştır
Neyi araya sıkıştırıcam
Kpss ne kadar mümkün olursa
Çıkmıyım dimi
Çıkma derim ben
Neden peki
Borç sıkıştırır seni her türlü kapatmazsan başka iş bulmak zorunda kalacaksın aynı döngü devam edecek
Zor iş valla ama yinede tamamen sende bitiyor
Evet çalıştığım gunler de oldu cok
Mücadeleye devam o zaman
Evet
Maalesef hayat herkese adil davranmıyor
Evet
Ne kadar toplam borç
2026 ya noldu
Çalışmadım iyi gelmeyecek
3 hafta kalsa bile mi
90 falan almak gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?