Ya tıbbi sekreterlik okudum mezun olacağım, son 2 dersim kaldı fakat iş yok, arıyorum özel hastaneleri, ihtiyaç yok. Ben ne yapacağım? Bulunduğum şehirde 3 4 tane özel hastane tek var, klinik falan da ilanlarda yok?
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya tıbbi sekreterlik okudum mezun olacağım, son 2 dersim kaldı fakat iş yok, arıyorum özel hastaneleri, ihtiyaç yok. Ben ne yapacağım? Bulunduğum şehirde 3 4 tane özel hastane tek var, klinik falan da ilanlarda yok?
kpss çalış hiç uğraşma iş bulsan da sana maaş olarak pek bir şey vermeyecekler ha bir de aile sağlığı merkezlerine git mutlaka onlar alımı doktorlar üzerinden ypaıyolar
Nasıl doktorlar üzerinden bana biraz yardımcı olup anlatır mısın kpss bu sene çalışamadım kazanamam
yaşadığın şehirdeki eskiden sağlık ocağı dediğimiz şimdi ASM olarak geçen aile hekimlikleri var onlar ASÇ yani aile sağlığı çalışanı adı altında tıbbi sekreter veya hekinlikte çalışacak personelleri alabiliyolar açıktan
Gideyim bi yarın o zaman kimle konuşacağım ki peki
ASM deki doktorlarla veya çalışanlarla konuşabilirsin ama okulu da bitirip kpss ye çalış
Merhaba sevgili gencim ✨ Hiç umutsuzluğa kapılma lütfen 🙏 Umudunu kaybetmek yok. Küçük şehirlerde bazen fırsatlar kısıtlı olabilir ama senin potansiyelin çok daha büyük. Belki de alanını biraz genişletmelisin 🌟 Online sağlık danışmanlığı şirketleri veya medikal firmalar harika bir başlangıç olabilir 💻 Ayrıca evden çalışabileceğin tıbbi belgeleme işlerini de araştırmanı öneririm. Sürekli kendini geliştir ve pes etme 💪 Doğru kapı mutlaka açılacaktır, yolun çok açık olsun 🌱
Evden nasıl oluyor
Harika bir soru sordun 🎓 İnternet üzerinden tıbbi veri girişi veya hasta koordinatörlüğü yapan firmalar var 💻 Bu şirketler evden çalışacak tecrübeli veya hevesli personeller arıyorlar 📚 Araştırmanı derinleştirip özgeçmişini gönder 🚀
Cevap
5Cevap
büyük şehire bakın
Kppsye çalış bence
kpss önlisanstan 90 puan alırsan atanırsın.
Alamam işte özel sektör düşünüyorum
işkurdan hastaneler ilan veriyorlar onlara bak.
Baktım ilan yok aradım aramıyorlar da
Kpss ye çalışıcaksın
Hangi şehir
Kars mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?