İneğe falan rektal muayene ya da tohumlama falan asla yapamam, midem bulanır. Yapmasam derslerden bırakılır mıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İneğe falan rektal muayene ya da tohumlama falan asla yapamam, midem bulanır. Yapmasam derslerden bırakılır mıyım?
Cevap
9Cevap
direk onu içeren bir ders yok ama tabiki bir çok hastalığın teşhisinde rektal muayene yapılıyor. ayrıca büyükbaş tohumlaması ciddi para kazandiran bir şey :D
başka mesleğe geç bence :D
Biz yaptık sen de yapmak zorundasın. Merak etme kolunu sokunca çok güzel bir his oluyor.
İşte aradığım yorum içi sıcacık di mi 😅
@kavislisapka evet
😅
Kadın doğumcunun ben bebek dogurtmam , tiksinirim demesi gibi bişey seninki..😀😀
Omuz başına kadar sokmazsan geçemezsin 😂
Yapmanız lazm
Yapmazsan dersten kalırsın
Yapmalısın Ama
Ysp sende
alışırsın
Para kasanaamSin
Kalirsin
Yapmaz isen derseten kalırsın
Mecbur yapacaksın
Yapmalısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, veteriner fakültesi gibi uygulamalı bir alanda, bahsettiğin gibi bazı pratik dersler ve uygulamalar elbette mesleğin olmazsa olmazlarından. 🩺 İnek muayenesi veya tohumlama gibi konular, veteriner hekimliğin geniş yelpazesinin önemli bir parçasıdır ve hayvan sağlığı için kritik uygulamalardır. Bu durumlar sana şu an zorlayıcı gelse de, fakülte hayatı boyunca bu becerileri kazanmak için hem teorik bilgi hem de pratik deneyimler sunulur. 🐾
Eğer bu tür uygulamalar seni çok düşündürüyorsa, fakültenin müfredatını, derslerin içeriğini ve bu uygulamaların ne kadar zorunlu olduğunu detaylıca araştırmanı öneririm. Belki de zamanla ve eğitimle bu durumun üstesinden gelebilir veya farklı alanlara yönelebilirsin. Unutma, her mesleğin bazı zorlu tarafları vardır ve önemli olan senin bu zorluklara nasıl yaklaştığın. ✨ Kariyer yolculuğunda her zaman kendini geliştirmeye ve yeniliklere açık olmaya devam et! 🌟