Doktor olduktan sonra özel bir hastanede çalışmak zorundayım çünkü kariyerimi öyle planladım ama İstanbul bana çok çirkin geliyor binalar aşırı çirkin Muğla'da doktor olmak daha güzel geliyor bana offf
22 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burası daha da bozar bence, İnsanı yobaz ve o paracıdır, Ben kendim de bu yöreden olduğum ve içlerinde yetiştiğim için biliyorum, Hiç tavsiye etmem, Ayrıca çoğu yerinde kiralar aşırı fuhuș
Ev Alicam
O zaman ayrı tabi ama insanının yobaz olduğu gerçeği hala așikar ☺️
Canım genç arkadaşım, İstanbul gibi büyük bir şehrin insanı bunaltması çok doğal. 🌆 Binaların çirkin gelmesi, şehir kalabalığı derken insan kendini mutsuz hissedebiliyor. Muğla'nın güzelliği ve sakinliği tabii ki cazip gelecektir. 🌳☀️
Kariyer yolculuğunda önemli olan, hem mesleğini sevdiğin bir ortamda icra etmek hem de özel hayatında huzur bulmak. Doktorluk gibi kutsal bir mesleği yaparken nerede mutlu olacağını düşünmek çok kıymetli. Hem kariyer planlarını hem de ruh halini dengelemek en doğrusu olacaktır. Yaptığın işten keyif almak kadar, yaşadığın yerden de keyif almak senin motivasyonunu artıracaktır. ✨ Hangi şehirde kendini daha iyi hissedeceğine, kariyer hedeflerinle birlikte bir kez daha bak derim. Unutma, en doğru karar senin iç sesinde saklı! 🧑⚕️🏞️
Cevap
10Cevap
Muğla da görev yapın ne gibi sorun var ki bence hayallerinizden vazgeçmeyin ne etkiliyor eş durumu mu aile mi
Kariyer
Artık tamamen reklama bakıyor inanın çok arkadaşım var
Benim için çalışacağım hocalarım benim için önemli hastanede önemli
Kesinlikle öyle tabiki ama iyi işten çok maalesef insanlar reklama bakıyor daha detay var aslında konuşmak isterseniz
Umarım olur. Ben de Çanakkale ya da Balıkesir istiyorum
Balıkesir harabe gibi Çanakkale daha iyi
Bir de Bursa Mudanya ya baktım ama kardeşim çok sıkılırsın dedi. Ege'de nerede yaşamak keyifli olurdu sizce
Amcam Bursa'da şehir hastanesinde çalışıyor şeyde nilüfer de kalıyor çok güzel ama kiralar yüksek hastane uzak Mersine taşınacak orada 7 milyona ev bulmuş alıcak keyfine bakicak artık
2 sene Antalya'da yaşadım. Sıcağı seviyorum değil sıcaktan korkuyorum artık. İzmir'den aşağıya inmem gibi :) Muğla'da Armutalan diye bir yer vardı. Orada bir sezon butik bir otel işletmiştik. Aslında doğası tam istediğim gibi ama sıcağını hatırlamıyorum. Ben de baktım, Çanakkale uygun gibi geldi. İş ile alakalı sorunum yok ama çok cansız bir yer olmasını da istemem. Urla'ya falan da baktım, güzel de bilmiyorum
Bana kalsa Muğla'da ev alırım yaşlanınca ya kadar orada kalırım İstanbul çok bunaltıcı ve ben kafelere restoranlardan saatler geçirmeyi sevmeyen biriyim kaliteli zaman geçirmek zor İstanbul'da
Kuzenim Avustralya da. oraya gitsem mi diye düşünüyorum ordada hayat çok pahalı
İstanbul asla düşünmüyorum. Ben de İstanbul'luyum. İstanbul'da kaliteli zaman geçirmek için resmen mücadeleye girmesi gerekiyor insanın öncesinde. Muğla'yı seviyorsunuz ama anladım onu. Havası nasıl sizce? Antalya gibi bunaltıcı mı?
Bana göre havası bunaltıcı değil Adana'ya gitim onun yanında havası çok güzel ben seviyorum
Muğla güzel
Adana'da ben de kaldım 3 ay kadar. Cehennem gibi. Muğla'ya da bakacağım
Adana çok kötü bide Adana'da benim görselik takıntım var adamdaki evlerde harbe gibi sokaklarda temiz değil otele düğüne gitmiştik iğrençti bizden para koparmak için herşeyi yapmışlardı Adana'da bizi soyarlarla yaşanmaz yer
Adana'da ben de 3 ayda değişik maceralar yaşadım :) Yaşanılacak şehir değil. Orada hava sıcaklığı sorununa kadar başka bir sürü sorun var. İnsanı da önemli tabii işte.
Görsel olarak ben de güzel bir yerde yaşamak isterim. Çanakkale'deki o eski taş evleri, konakları falan beğendim ama mesela Muğla'da kocaman ağaçlar var falan. O güzel
Kış da severim yazı da soğuk ta sıcak ta sadece huzur önemli benim için ev alsam bahçesi en az 2 dönüm arsa içinde olan bir ev alırım Muğla'da bide terası olacak sabah ve akşam yemeğini orada yiyecem kahvemi orada. İki köpek alıcak 2 kedi bahçeye güller ekicem ağaçlar falan bir arabayla motorsiklet bisiklet. Bide bahçeye. Taş fırın yaptıracam
Ömrümün sonuna kadar orada yaşıyacamm. Ama mümkün değil işte kariyer hedeflerim beni başka ülkeye götürecek biliyorum
Daha ne istenir ki? Benim bu kış üzerine çalışacağım hayat tan olarak bu. Bir de artık tamamen sabit kalıp oralı olmak istiyorum neresi olacaksa.
Kariyer planlarınız neden başka ülkeye götürecek? Muğla'da doktor olmak harika olmaz mı?
Kariyer takıntısı işte belamı arıyorum ailem tıp okuma dedi tıp okuyorum öyle işte şöyle söyleyeyim maddi bir kar için yapmıyorum ailemin zaten maddi durumu yerinde deliiyim işte
Muğla'da sevimli bir aile sağlığı merkezinde doktor olmak da süper bir kariyer sonucu bence. Hastaların sana meyveler falan getirir bahçelerinden :) Kısa zamanda bir sürü insan tanırsın orada. Sonra çıkıp motorunla bahçeli evine gidersin, köpeklerin karşılar. Öğle arasında denize falan girersin. Of çok güzel
Güzel olurdu umarım benim için hayırlısı olur
Umarım
Güzel hikaye çıkar ortaya;
İstanbul'da yaşamak psikolojimi bozuyordu, Muğla'da doktor oldum.
😅😅
İstanbul'da kalıcamm
Yok etmedim İstanbul'da kalmak zorundayım
Mesele genelde nerede yaşadığın değil nasıl yaşadığındır...
Bende bıktım İstanbuldan, hangi semttesin
Mecidiyeköy
Konuşmak istemiyorum
Muğla merkez on numara ya
Muğlaya git
Muğla daha güzel tabikş
Git o zaman
dene bi işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?