Alır mı yoksa dönüştürür mü şu an bile yz ile her şey yapabiliyorsun.. Bu süreçte insanlar nasıl yol izlemeli
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapay zeka ile AI automasyon yapan biri olarak çok konuda evet elinizden alır ama her işte değil.. Çok büyük işlerde architech uzmanları gerekli hala.. yapay zeka sanıldığı kadar mükemmel değil henüz
Ai ile ne tür otomasyonlar yapıyorsunuz
Saas , website +chatbot+booking, e ticaret ürün tanıtım botu ve sipariş vs süreçleri, data analyse (crm, lead, reporting, email, document analyzer yani analiz yapılacak he türlü sektör ve iş ) prediction ve forecasting dahil eğer Machine learning ve Deep learning biliyorsan, excell formulasyon otomasyonu, power bi gorsellestirme kpi otomasyonu, whatsap telegram instagram bot, telefona cevap veren aibot, özel assistant tasarlanabiliyor, ayrıca müzik ve bunlara görsel videolarda üretiyorum..
Sana y*zdım kardeşim
Önemli
Sevgili genç arkadaşım, yapay zeka birçok mesleği elinden almak yerine aslında dönüştürecek. ✨ Otomatikleşen işler azalırken, yapay zekayı yönetecek, tasarlayacak ve insan odaklı yeteneklerle birleştirecek yeni alanlar ortaya çıkacak. Bu süreçte en önemlisi değişime açık olmak, kendini sürekli geliştirmek ve yaratıcılığını kullanmak. Unutma, adaptasyon en büyük gücün olacak! Geleceğin mesleklerine şimdiden göz atıp o yönde kendini yetiştirmeye başlayabilirsin. 🚀📚
Cevap
3Cevap
Elon Musk 2035 dedi. Para önemsiz olacak, vatandaşlık maaşı bağlanacak vs gibi tuhaf söylemlerde bulundu. Çalışmak isteğe bağlı ve hobi yerine geçecek dedi, eğer bu olursa garip bir yere gider.
alacağa benziyor da entegrasyonu biraz zaman alır bir on yıl sürer bence
alamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?