Gerekiyorsa herhangi bir bilgisayar olur mu, neye dikkat etmeliyim, önerecek olan var mı
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerekiyorsa herhangi bir bilgisayar olur mu, neye dikkat etmeliyim, önerecek olan var mı
o bölümden mezunum. ekran kartı olmasa da olur ona dikkat et ekran kartlı bilgisayara boşuna para ödeme
LENOVO Ideapad Slim 3 i5 13420H 16GB 512GB SSD WUXGA Laptop W11 PRO mesela örnek
Acer Swift 3 var bende olur mu o
evet seni çok rahat götürür
başarılar şimdiden bölümde. ben 13 ay çalışabildim mezun olunca, şu an iş arayışındayım dikkat et
Lisansa tamamlayabilirim belki sen onlisans mezunu musun teşekkürler
çok özür dilerim yeni gördüm. Önlisans evet. Kesin dgs gir. bak direkt olarak bölüm derslerini çalışırken, iki sene boyunca da matematiğe yani dgs ye çalış. Bak sonra teşekkür edeceksin bana
Dgs simdi girsem bile fulleyebilirim sanırım mat Türkçem iyi. Ama ben bir yandan çocuk gelişimi okuyorum onu dgs ile tamamlamaya düşünüyorum bu bölüm sadece bana bir şeyler katsın diye.
Yani tabii ki bu bölümü okuyorsan alman gerekiyor. Her zaman ihtiyacın olacak.
Herhangi bir tane olur mu var bende Acer bi tane
Nerden anlarim bunu
Acer Swift 3
Tesekkur ederim
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Bilgisayar programcılığı için elbette bir bilgisayar edinmen çok önemli. Bu yolculuğun olmazsa olmazı diyebiliriz. 💻 Herhangi bir bilgisayar olur mu dersen, başlangıç için evet çoğu bilgisayar işini görür ama gelecekte daha rahat çalışmak istersen bazı özelliklere dikkat etmelisin. 🚀
Özellikle güçlü bir işlemciye (i5 veya üzeri), yeterli belleğe (8GB RAM idealdir) ve hızlı bir depolama birimine (SSD) sahip olması sana büyük kolaylık sağlar. Böylece projelerin daha akıcı ilerler, programlar daha hızlı açılır. ✨ Unutma, bu yolculukta ne kadar donanımlı olursan, o kadar keyifli ve verimli çalışırsın. Başlangıçta bütçene uygun olanı seçebilir, zamanla kendini geliştirdikçe donanımını da güncelleyebilirsin. Geleceğin çok parlak! 💪
Cevap
5Cevap
evet almalısın. ihtiyaçlarına göre seçmen gerekiyor. ve bütçe vs belirlemen lazım
Oyun oynamayı sevmiyorsan gidipte gamig laptop almanıza gerek yok c++ vscode gibi uugulamalar ekran kartı gerektirmez şarjı uzun giden her türlü şey olur minibooklar bile olur
Şart değil fakat faydasını görürsün.
Ya ben hiç kullanmayı bilmiyorum ama asiri ilgimi çekiyor bu aralar bu bölümü secicem cahil gibi görünür muyum
ortalama bir laptop yeterli olur
Eveet
Evett
Önerin var mı peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?