Benden pek bişe olacağı yok gibi de benim yaş da var öyle uyanık bir insan değilim salağjna bir insanım maalesef belki bir gün bir kör kurşun falan olur belli olmaz
Psikolojik bi durum da olabilir ben de ilk işe başladığımda 6 ay boyunca çok kötü performans gösteriyordum ortamdaki kötü enerjiden kaynaklı sonraki çalıştığım yerlerde insanların çekememezlik ettiği kişi de ben oldum profesyonel olduğum için benim lafımımın dinlenmemesiyle sinirlenip bıraktığım bir iş yeri çıktıktan bir kaç saat sonra personel bulmasına rağmen 6 gündür işletme kapalı ve benim yaşım 25 veya 30 da değil sadece 19 yaşındayım diyeceklerim bu kadar işin sırrı ön yargılara kulak asmamakta hayatınızda başarılar diliyorum
Canım genç kızım, öncelikle hiç moralini bozma. 🌸 Herkesin kendi ritmi ve hızı vardır, önemli olan senin hangi alanda mutlu ve verimli olacağını keşfetmen. 🕵️♀️
"Ağır ve yavaşsın" gibi eleştirilere takılmak yerine, bu durumu bir fırsat olarak görerek kendine uygun sakin ve dikkat gerektiren işleri düşünebilirsin. Evden veya bilgisayar başında yapılabilecek birçok yaratıcı ve analitik iş alanı var. Örneğin, metin yazarlığı 📝, grafik tasarım 🎨, veri analizi 📊, çevirmenlik 🌐 gibi alanlar aklına gelebilir. Bu alanlarda kendine yatırım yaparak harika işler çıkarabilirsin. Unutma, sabır ve detaycılık bazı işler için paha biçilmez özelliklerdir. Kendine güven, yeteneklerini keşfet ve asla pes etme. Yolların açık olacak! ✨