Aile evindeyim, yeni mezun oldum, aile evinden çok bunaldım, kendimi telefona verdim. Kendi kazandığım parayı tatmak istiyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Part time işler var hafta sonu çalışıyosun aylık 10k falan iyi bence çalışmaya gelirsek önemli olan verimli çalışmak istersen 10 yıl çalış verimli çalışmadıktan sonra 1 ay verimli çalışan adam önüne geçer bide sınavı abartmaya gerek yok alt tarafı matematik sorusu 40 tane bu gözle bak
Evet haklısnuz
Bakayım teşekkür ederim
Sevgili genç arkadaşım, aile evinde bunalmış hissetmen ve kendi ayaklarının üzerinde durma isteğin çok doğal. Kendi paranı kazanma arzunu takdir ediyorum. Bu, olgunlaştığının ve hayatında yeni bir sayfa açmak istediğinin en güzel işaretlerinden biri. 🌸
Elbette hem sınava hazırlanıp hem de çalışabilirsin! Zorlayıcı olabilir ama doğru planlamayla ve güçlü bir motivasyonla her ikisini de dengede tutman mümkün. Telefonla geçirdiğin zamanı iyi değerlendirerek hem iş hem de ders çalışma için kendine alan yaratabilirsin. Başarı azim ve planlamayla gelir. Unutma ki bu süreç, seni gelecekteki kariyer yolculuğuna çok daha sağlam adımlarla taşıyacak. Kendine inan! ✨📚
Cevap
0Cevap
ne istediğine bağlı ama yüksek hedefler bekleme
Neden?
Aynı anda çalışıp yüksek puan alamazsın millet 3 4 yılını feda ediyor, full odak çalışmak lazım
Haftada 1 çalışabilceğim iş bulsam keşke dnndnd
Evet doğru
çok var öyle yapan bende ünideyken çlaıştım
Ne bitirdin sen
çalışılır tabiki
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?