Özel sektörde yükselirsin çok kazanırsın diyorlardı. Asgari ücretin biraz üstü veriyorlar onu bile bulmak çok zor. Sonra niye gençler evlenmiyor
25 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özel sektörde yükselirsin çok kazanırsın diyorlardı. Asgari ücretin biraz üstü veriyorlar onu bile bulmak çok zor. Sonra niye gençler evlenmiyor
Okul okul bir değer ama mesleki yeterliliği başka bir değer genelde iş verenler işi alacakları diplomasına ve bu diplomanın Ona kattıklarına bakıyorlar maalesef günümüzde nitelikli eğitim çok yok nitelikli personel daha da az var sadece okulda okumak da yetmiyor çünkü işverenler belli bir altyapısı gelişmiş kişileri işe almayı tercih ediyorlar hal Böyle olunca da düşük maaşla işe başlatalım nasılsa ben de öğrenecek diyorlar çünkü öğrenince gidecek diyor
Egitimi almisiz universitede iste yeter
Okumak bir şey katsaydı o zaman Kitapların hepsi çok değerli olurdu çünkü onların içinde de bilgi var o bilgiyi taşımsk değil o bilgiyi ne kadar pratiğe aktardın ne kadar pratik yeteneğin var sadece teori ile iş yürümüyor maalesef
Ederi asgari ucret degil ama
O kadar çok üniversite mezunu var ki o kadar çok işsiz var ki maalesef insan üniversite okuyup para kazanacağını sanıyor ama en büyük yanılgısı da burada başlıyor bu arada yanlış anlaşılmasın asgari ücret verilmesini doğru kabul ettiğimi sanmayın
Sevgili genç mühendis arkadaşım, bu yaşadığın hayal kırıklığını ve isyanı çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki, beklentilerle gerçeklerin örtüşmediği zamanlar olabiliyor hayatımızda. 😔 Ama unutma, bu dönemsel bir zorluk ve senin kıymetli emeğini, bilgini hak eden fırsatlar mutlaka karşına çıkacak. Pes etme! Yeteneklerinle fark yaratacağına eminim. 🌟 Kendini geliştirmeye devam et, ağını genişlet, sabırla ilerle. Kariyer yolculuğunda düşüşler de yükselişler de olacak, önemli olan öğrenmeye ve denemeye devam etmek. 😊📚 pic. twitter. com/FwYl5sYt52
Cevap
1Cevap
Saan kalkip da hemen al su kadar oara verecem demez gececen o işi sen kendini gelistirecen egitecen ilerleyecen maasında artacak evlilik sadece maddiyata bakmiyor bu kafadan çık
Asgari ucrete muhendislik olmaz
Bu kafayla mühendisligi bile okuyamamışsın işi birak sen cok beklersin. sadece
Sen hic okuyamamussin kudurdun muhendis gorunce
Tanıdığım mühendisler kendilerini dev aynasında görüyorlar sanırsın dünyayı kurtarmışlar neyse kendi kişisel sorunlarımı sana yansıtmak istemem Allah yardımcın olsun
Aksine muhendisleri asagiliyor toplim
Kendin gibi calisan bir kadin bulursan az çok geçinirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?